20 χρόνια Sourd Games στην Κοζανίτικη Αποκριά – Ευχαριστήριο του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης



sourdgames17_adefrgaegher

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου τα SOURD GAMES. Το παιχνίδι ξεκίνησε το 1997, με πρωτοβουλία του τότε Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Χρήστου Σίμηνα και με τη συνεργασία του τότε Δημοτικού Συμβουλίου Νέων, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών και τη καταλυτική συμβολή της Ματίνας Μόμτσιου – Τσικριτζή που ήταν μέλος του Δ.Σ της ΔΕΠΑΚ, η οποία είχε την οργανωτική ευθύνη και οικονομική στήριξη της Κοζανίτικης Αποκριάς.

Τα Sourd Games στο πέρασμα των χρόνων κατάφεραν να μπουν στη συνείδηση και στο DNA των Κοζανιτόπουλων και καταξιώθηκαν ως ένα αποκριάτικο γλέντι της μαθητιώσας νεολαίας που το αναμένουν κάθε χρόνο με μεγάλη προσδοκία.

Φέτος γιορτάζουμε τα 20 χρόνια τους και τους ευχόμαστε να τα εκατοστίσουν. Στις φετινές εκδηλώσεις που ολοκληρώθηκαν με πολλή μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν 137 ομάδες μαθητών. Συνολικά 1500 άτομα, μαθητές κυρίως Δημοτικού και Γυμνασίου με τη βοήθεια των κριτών ξεφάντωσαν με πρωτότυπο τρόπο στους 8 σταθμούς που δημιουργήθηκαν στους δρόμους γύρω από την πλατεία με κοινή θεματική το Λούνα Παρκ ενός Πανηγυριού σαν το Νιάμερο της Κοζάνης. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Νο 73 «Οι Τρελοσιούρδοι».

Ο ΟΑΠΝ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην καθιέρωση και συνέχιση μέχρι σήμερα του παιχνιδιού προσφέροντας έμπνευση, ιδέες και ατελείωτες ώρες εθελοντικής εργασίας:

Την κ. Ματίνα Μόμτσιου – Τσικριτζή, εμπνεύστρια του όρκου και των φετινών όπως και πολλών άλλων σταθμών.

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για τη σταθερή και δυναμική κάθε χρόνο παρουσία του και ιδιαίτερα τον κ. Κώστα Καραματσούκα.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Κοζάνης για τη διαχρονική στήριξη του θεσμού

Την εταιρεία Alfa – Κουκουτάρης που χορηγεί όλα τα χρόνια όλα τα μπλουζάκια

Την κ. Έλενα Γώγου και την ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ Μαθητείας Κοζάνης Β΄Τάξη Κομμωτικής – Αισθητικής με επικεφαλής την κ. Φανή Λιούλια για το Face Painting

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.