Ευχαριστήριο του Δήμου Κοζάνης για την ανταπόκριση στην κάλυψη των αναγκών του χώρου βρεφικής και νηπιακής φροντίδας στην πλατεία



3wsrthwrhtrwthr

Ο Δήμος Κοζάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις κάτωθι τοπικές επιχειρήσεις για την ευαισθητοποίηση τους και την άμεση ανταπόκριση τους στην κάλυψη των αναγκών του χώρου βρεφικής και νηπιακής φροντίδας του Δήμου μας. Όπως επίσης και για την προσφορά στην επίπλωση και την κατάλληλη διαμόρφωσή του χώρου, που βρίσκεται εντός του στεγασμένου χώρου της πλατείας Κοζάνης, αναδεικνύοντας την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη βάζοντας σε προτεραιότητα τη διευκόλυνση της οικογένειας.

– ECO FLOOR Γερμανικά Δάπεδα- Μαρία Ευκολίδου Παρανόμου
– ΕΠΙΠΛΑ ΚΥΡΓΙΑ – Αικατερίνη κ. Κύργια
– ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΡΕΦΙΚΗΣ & ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΛΑΡΓΟΣ
– ΔΗΜΟΥΔΙΑΣ Α.Ε. ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΕΙΔΗ – ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
– ΕΠΙΠΛΑ ΜΩΡΑΪΤΗΣ
– PRINT PROMO Διαφημιστική Εταιρεία
– KYROS SHOP Είδη Ένδυσης Σπιτιού – Καλογιαννίδης Ιωάννης
– ΑΝΘΙΜΟΣ Ταμπέλες- Επιγραφές – Κατσαντώνη Θεανώ- Αμανατίδης Βασίλειος
– ΜΟΥΤΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Α. Τζάμια & Κρύσταλλα
– ΣΚΡΕΚΑ ΣΤΕΛΛΑ Ζωγράφος
– ΤΟΠΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Μουσικός

Επίσης θα ήθελε ευχαριστήσει ιδιαίτερα για την καθοριστική της συμβολή στην πραγμάτωση του χώρου την Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κοζάνης.

Ο νέος χώρος που λειτουργεί και εποπτεύεται από το Δήμο Κοζάνης, διαθέτει νιπτήρα, αλλαξιέρα, καρεκλάκι φαγητού, θερμαντήρα-αποστειρωτή κ άνετη θέση για σίτιση του βρέφους σε έναν ζεστό κ φιλόξενο χώρο. Η αίθουσα λειτουργεί πιλοτικά σε ωράριο καταστημάτων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.