Νέα διακοπή της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα λόγω βλάβης της Μονάδας 3 του ΑΗΣ Καρδιάς! Τι λέει η ΔΕΤΗΠ

tilethermansi_ptolemaidas4567

Νέα διακοπή λόγω βλάβης της Μονάδας 3 του ΑΗΣ Καρδιάς σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (ώρα 12:40), με αποτέλεσμα την μηδενική παροχή θερμικής ενέργειας στην τηλεθέρμανση.

Η βλάβη αποκαταστάθηκε και η ΔΕΗ θα παρέχει θερμότητα από την Μονάδα 3, ώστε η τηλεθέρμανση να ομαλοποιηθεί σήμερα το βράδυ. Η βλάβη της Μονάδας 4 δεν αποκαταστάθηκε.

Η τηλεθέρμανση θα συνεχίσει να λειτουργεί εκ περιτροπής ανά δίωρο, με τον Λέβητα πετρελαίου της ΔΕΤΗΠ με χαμηλή παροχή. Θα επαναλειτουργήσει και κανονικά, πάλι εκ περιτροπής , μετά την ομαλή παροχή θερμότητας και από την 3η Μονάδα του ΑΗΣ Καρδιάς.

Ζητούμε συγγνώμη από τους καταναλωτές μας για την συνεχιζόμενη ταλαιπωρία.

Από την Δ.Ε.ΤΗ.Π.

3 σχόλια στο άρθρο “Νέα διακοπή της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαΐδα λόγω βλάβης της Μονάδας 3 του ΑΗΣ Καρδιάς! Τι λέει η ΔΕΤΗΠ

  1. οπως ολο το συστημα σαπιο ετση και ητηλεθερμαση συγνωμη με-17 παωσαμε με νεογενητο παιδι πια ειναι η! μαγγια σας στο+15 να ειναι στ φουλ αναμενα μη υποτηματε τη νοημοσυνη του κοσμου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.