Ένας χρόνος από τη δολοφονία της Ανθής Λινάρδου – Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο την Κυριακή 8 Ιανουαρίου



anthi56756635653

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του άδικου χαμού της Ανθής Λινάρδου.

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι της Ανθής παραβρέθηκαν στο νεκροταφείο του Σχιστού για να τιμήσουν τη μνήμη της.

Ένας χρόνος πέρασε από τη δολοφονία της άτυχης Ανθής Λινάρδου, η οποία δολοφονείται από τον σύζυγο της -καθ’ομολογίαν του ιδίου-, την ώρα που στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν τα τρία αγγελούδια της.

Η υπόθεση συγκλονίζει το πανελλήνιο και ο σύζυγος της ομολογεί την πράξη του, τη στιγμή που η ασφάλεια Κοζάνης εντοπίζει το άψυχο κορμί της σε χωράφι του συζύγου.

Μια δικαστική διαδρομή ξεκινά, με τη δίκη του φερόμενου δολοφόνου συζύγου της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς να κρίνεται ένοχος σε ισόβια κάθειρξη και χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Ο ίδιος άσκησε έφεση και ζητά σήμερα να δει τα παιδιά του, ενώ ήδη η μια αίτησή του απορρίφθηκε στις δικαστικές αρχές της Κοζάνης.

Στις 19 Ιανουαρίου 2017 θα εκδικαστεί η γονική μέριμνα και επιμέλεια των παιδιών της Ανθής, ενώ με προσωρινή διαταγή, την επιμέλεια των παιδιών μέχρι στιγμής έχει η μητέρα της Ανθής υπό τη στενή παρακολούθηση παιδοψυχιάτρων, ενώ το ίδιο αίτημα εκφράζει και η πατρική πλευρά, να αποκτήσουν την επιμέλεια των παιδιών.

Οι γονείς του κατηγορουμένου, πέρα από την τηλεφωνική επικοινωνία που διατηρούν με τα εγγόνια τους στην Αθήνα και έπειτα από τη σχετική απόφαση του δικαστηρίου, μπορούν πλέον να βλέπουν πλέον τα εγγόνια τους, με την προϋπόθεση να συμβουλευτούν τον ψυχολόγο της μέριμνας, ενώ το αίτημα του πατέρα να επικοινωνεί και να βλέπει τα παιδιά του, μετατέθηκε για τις 18 Ιανουαρίου 2017.

Σε κάθε περίπτωση στις 19 Ιανουαρίου, η απάντηση θα δοθεί από τις δικαστικές αρχές της Κοζάνης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ένας χρόνος από τη δολοφονία της Ανθής Λινάρδου – Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο την Κυριακή 8 Ιανουαρίου

  1. νομιζω οτι το να δει αυτος που καταδεικασε τα παιδια του να μην ξαναδουν τη μανα τους δεν εχει το δικαιωμα.Μεγαλυτερη τιμωρια απο αυτην που επεβαλε στα παιδια του δεν υπαρχει.Το να μη βλεπει τα παιδια του μπροστα σε αυτο που εκανε ειναι πτεσμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.