Επίσκεψη έκπληξη του Ειδικού Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Πτολεμαΐδας στο Δήμο Εορδαίας



w5s6j7s5k7s65kd6k6yduky

Με μία ξεχωριστή δράση, που πραγματοποίησαν στο Δημοτικό Κατάστημα Εορδαίας και με το σύνθημα «Διώξτε τη «μάσκα» που φορώ, άσε με στον κόσμο σου να μπω !» , οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Πτολεμαϊδας τίμησαν τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ .

Υποδεχόμενος τα παιδιά, που συνοδεύονταν από τον Διευθυντή , τις Κοινωνικές Λειτουργούς , τις Δασκάλες και τους γονείς , ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Πολυχρονίδης τα συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους , ευχόμενος καλές γιορτές σε όλους.

Από την πλευρά του ο Διευθυντής του Σχολείου Γεώργιος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις δραστηριότητες των παιδιών με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου , ενώ ευχαρίστησε το Δήμο Εορδαίας για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία που τους επεφύλαξε.

Απολαμβάνοντας τη χαρά της δημιουργίας τα παιδιά κατασκεύασαν διάφορες πολύχρωμες συμβολικές «μάσκες» τις οποίες κρέμασαν σε ένα πανό , που τοποθέτησαν δίπλα στην είσοδο του Δημαρχείου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.