Εξώδικο της ΔΕΥΑΚ στον Γ. Μητλιάγκα! Του ζητά να καταθέσει στοιχεία για τα όσα κατήγγειλε

deiak234532

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Η Δ.Ε.Υ.ΑΚ. μετά τη δημοσίευση της επιστολής του κ. Γιώργου Μητλιάγκα με τον τίτλο “Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός- «Είναι πολλά τα λεφτά …Άρη»”, αποφάσισε να του αποστείλει εξώδικη πρόσκληση προκειμένου να της γνωστοποιήσει όλα εκείνα τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι διαθέτει, πάνω στα οποία, προφανώς, βασίστηκε και συνέταξε την εν λόγω επιστολή, διατυπώνοντας και τις κατηγορίες που εμπεριέχει, προκειμένου να του απαντήσει αναλόγως.

Ο λόγος που η ΔΕΥΑΚ προχωρά σ΄ αυτή την ενέργεια βρίσκεται στο ότι ο κ. Μητλιάγκας ουδέποτε της έθεσε επισήμως και αρμοδίως οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τα όσα αναφέρει στην επιστολή του.

Μέχρι να λάβει τα στοιχεία αυτά, βάση των οποίων θα αποφασίσει και τις περαιτέρω ενέργειες της, η ΔΕΥΑΚ τη μόνη δήλωση που έχει να κάνει είναι πως διαχρονικά λειτουργεί σεβόμενη απολύτως την κείμενη νομοθεσία και οι όποιες αποφάσεις της εφαρμόζονται αφού πρώτα κριθούν και εγκριθούν από τις υπερκείμενες αρχές και τους θεσμοθετημένους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Κάτι το οποίο συνέβη και στο θέμα που έθιξε με τα γραφόμενα του ο κ. Γ. Μητλιάγκας.

Από τη ΔΕΥΑΚ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.