Παραμένει το υποκατάστημα του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ στην Πτολεμαΐδα



zamanidis23432Θετικό ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη με τον Υφυπουργό για θέματα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αν. Πετρόπουλο αναφορικά με τη διατήρηση του Υποκαταστήματος του ΙΚΑ Πτολεμαϊδας.

Το αίτημα για τη μη κατάργηση του εν λόγω φορέα έθεσε στον αρμόδιο Υφυπουργό ο Δήμαρχος Εορδαίας στη συνάντησή τους , που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24-11-2016 στην Αθήνα, ενώ σήμερα Τετάρτη 30-11-2016 ο κ. Ζαμανίδης έλαβε την έγκυρη και επίσημη πληροφόρηση από το Υπουργείο ότι στα πλαίσια λειτουργίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.) το Υποκατάστημα Πτολεμαϊδας θα συνεχίσει να υφίσταται εξυπηρετώντας τους 60.000 ασφαλισμένους , εργοδότες, συνταξιούχους κ.λ.π.

Να σημειωθεί ότι μετά την συνάντηση της Αθήνας , ακολούθησε τη Δευτέρα 28-11-2016 η αλληλογραφία του Δημάρχου με το Υπουργείο Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης , για το θέμα της λειτουργίας του Ε.Φ.Κ.Α.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.