Συμμετοχή της ΕΠΑΣ Μαθητειας ΟΑΕΔ Κοζάνης στο πρόγραμμα Erasmus+European Trainer Teacher- Tandem



kozani_zografiaΗ ΕΠΑ.Σ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ σε συνεργασία με το ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ συμμετέχει σε πρόγραμμα Erasmus+European Trainer Teacher- Tandem που θα πραγματοποιηθεί από 29/11/2016 έως 01/12/2016 στο χώρο της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ, 11ο χιλ. Κοζάνης – Λάρισας.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 3 χρόνων και υλοποιείται από διακρατικό σχήμα που περιλαμβάνει τους εξής εταίρους: Γερμανία, Ισπανία, Αυστρία, Ιταλία, Δανία.

Περιλαμβάνει 6 διακρατικές συναντήσεις, όπου θα συμμετάσχουν και τοπικές επιχειρήσεις. Θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στην επιχείρηση ΜΑΧ MOTORS και στη ΔΕΗ Α.Ε που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση μαθητές της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη ενός μοντέλου ζεύγους Εκπαιδευτή/ Καθηγητή που θα επιτρέψει τη συνεργατική μάθηση, την ανταλλαγή και μετάδοση εμπειριών καλής πρακτικής από εκπαιδευτές και καθηγητές σε πραγματικές συνθήκες εκπαίδευσης. Απώτερος στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας εκπαίδευσης των νέων σε μία παγκόσμια οικονομία που μαστίζεται από υψηλά επίπεδα ανεργίας, ειδικά σε χώρες όπως η Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα.

Η έναρξη των εργασιών είναι την Τρίτη, 29/11/2016 και ώρα 09:00 π.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΚΟΖΑΝΗΣ με τις εισηγήσεις για το πρόγραμμα Μαθητείας- Πρακτικής που εφαρμόζεται στις ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ. 24610-20041, 24610-20169 , 24610-20281

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.