Συγκρότηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Νομού Κοζάνης

kud6dk7dk675sj6s5j6sj45

Συνεδρίασε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 μετά από πρόσκληση του Συντονιστή της Χρήστου Ζαχαράκη η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Κοζάνης παρόντων και των υποψηφίων Βουλευτών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών με βασικό θέμα την ολοκλήρωση της συγκρότησης και την απονομή ρόλων και αρμοδιοτήτων στα μέλη της.
Μετά από εισήγηση του συντονιστή και συζήτηση που έγινε μεταξύ των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ομόφωνα εγκρίθηκε η συγκρότηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Νομού Κοζάνης όπως παρακάτω:

lhjaehajajrsj6s6ju654a5ysht

Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τον συντονιστή σ. Χρήστο Ζαχαράκη και ανταλλαγή απόψεων – σκέψεων μεταξύ των μελών της Ν.Ε. για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας και την αναγκαιότητα της παρουσίασης και προβολής των θέσεων και αρχών του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών ώστε να μπουν σε πρώτο πλάνο οι ιδέες και οι θέσεις που μπορούν να δημιουργήσουν δυναμική για ένα μεγάλο προοδευτικό μέτωπο, το οποίο θα στηρίζεται στις ποιοτικές και αδιαπραγμάτευτες αξίες του δημοκρατικού Σοσιαλισμού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.