Πάνω από 9 εκατ. ευρώ μοιράζει το τζόκερ! Αυξημένη και αυτή την εβδομάδα η κίνηση στα Πρακτορεία της Κοζάνης



5srgthsrthjsrtjrttr45

9.300.000 ευρώ αυτή την Πέμπτη στην κλήρωση του τζόκερ! 15.000.000 στήλες αναμένεται να συμπληρωθούν Πανελλαδικά!

Το τζακ ποτ του Τζόκερ δεν έχει αφήσει κανέναν αδιάφορο, όπου για 12η συνεχόμενη κλήρωση δεν βρέθηκε τυχερός. Το γεγονός αυτό ωθεί τους πάντες να δοκιμάσουν τη τύχη τους για να κατακτήσουν το πολυπόθητο ποσό των 9.300.000 ευρώ που κληρώνονται στην πρώτη κατηγορία του τζόκερ αυτή την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Η κίνηση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Κοζάνη, αλλά και σε όλη τη χώρα είναι αυξημένη, ενώ αναμένεται να συμπληρωθούν πανελλαδικά περίπου 15 εκατομμύρια στήλες, συγκεντρώνοντας το ποσό των 7.500.000 ευρώ που θα διατεθεί από τους Έλληνες για τη συγκεκριμένη κλήρωση, ενώ στην προηγούμενη κλήρωση συμπληρώθηκαν αντίστοιχα 12.388.085 πανελλαδικά.

Το υπέρογκο αυτό ποσό δεν έχει αφήσει κανέναν αδιάφορο όπως μας περιγράφει ο κ. Θωμάς Μακεδόνας, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ. Σε όλα τα πρακτορεία επικρατεί ένας «παροξυσμός», λόγω του μεγάλου ποσού που κληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου.

6srthartjrtjr54j45rjw5r

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο KOZANILIFE.GR, ο κόσμος ελπίζει σε μια τυχερή κλήρωση υπέρ του, τη στιγμή μάλιστα της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνουν οι Έλληνες. Ο ίδιος, μάλιστα, εύχεται ο τυχερός να είναι Κοζανίτης!

Την προηγούμενη Κυριακή δεν υπήρξε τυχερός στην πρώτη κατηγορία, ενώ βρέθηκαν 6 τυχεροί στην πεντάδα, αποσπώντας το ποσό των 91.362,12 ευρώ ο καθένας.

Αν στη σημερινή κλήρωση δεν υπάρξει τυχερός στην πρώτη κατηγορία, τότε θα υπάρξει το 14ο συνεχόμενο Τζακ Ποτ με το ποσό να αυξάνεται ακόμα περισσότερο.

Το πρακτορείο του κ. Μακεδόνα, όπως μας μετέφερε ο ίδιος, έχει υπάρξει «τυχερό» αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως η νικητήρια στήλη της προηγούμενης κλήρωσης του Τζόκερ ήταν η εξής: 11, 12, 24, 31, 34, με αριθμό Τζόκερ το 10.

Καλή τύχη!

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πάνω από 9 εκατ. ευρώ μοιράζει το τζόκερ! Αυξημένη και αυτή την εβδομάδα η κίνηση στα Πρακτορεία της Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.