Τα μέλη του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στην μεγάλη άσκηση πολιτικής προστασίας εκπαιδευτικού χαρακτήρα

xxsrwthrswthjrwtyjuhtyyt

Το Δη.Πε.Θε Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη καθώς και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Ηλία Κάτανα για την ευκαιρία που έδωσε στα μέλη της «Θεατρική ομάδας εφήβων» και του θεατρικού εργαστηρίου «Το θέατρο αγαπά τη Διαφορετικότητα», προκειμένου να πάρουν μέρος στην μεγάλη άσκηση πολιτικής προστασίας, εκπαιδευτικού χαρακτήρα, η οποία έλαβε μέρος στο 2ο και 5ο Γυμνάσιο Κοζάνης. Ευχαριστούμε επίσης τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδια τους.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την άσκηση, τα μέλη των θεατρικών εργαστηρίων συζήτησαν, εργάστηκαν και εκπαιδεύτηκαν στο ρόλο που καλέστηκαν να υιοθετήσουν, αναφορικά με καταστάσεις κρίσεων και εκτάκτων αναγκών, με την συμβολή και βοήθεια της καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Δη.Πε.Θε Κοζάνης κ. Ελένης Δημοπούλου και την Θεατρολόγο κ. Άρτεμις Νέστωρα.

Το Δη.Πε.Θε Κοζάνης θα βρίσκεται πάντα δίπλα και σε συνεργασία με το γραφείο του Εντεταλμένου Συμβούλου Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και σε ανάλογες δράσεις.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.