Ο Δήμος Κοζάνης συμμετείχε στην πρώτη πανελλήνια έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού στη Ναύπακτο

ardftarthsrthsrthjy

O Δήμος Κοζάνης, εκπροσωπούμενος από την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κα Ε. Τασοπούλου, τον Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης κ. Α. Δημητριάδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο του ΟΑΠΝ κ. Γ. Σιαμπανόπουλο, συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία με περίπτερό του στην πρώτη Πανελλήνια Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στις 14-17 Οκτωβρίου στη Ναύπακτο.

Στην έκθεση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, συνολικά 25 Δήμοι, ενώ ‘το παρών’ έδωσαν εκπρόσωποι της κυβέρνησης και πολλών θεσμικών φορέων.

Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Κοζάνης ήταν η εξωστρέφεια και η ανάδειξη όλων των ιδιαίτερων στοιχείων του τόπου μας, η προβολή ολόκληρου του αποθέματος του Δήμου.

Στο περίπτερο του Δήμου παρουσιάστηκαν 3 θεματικές ενότητες:

1.Μονοπάτια της φύσης
2. Μονοπάτια Ιστορίας, Πολιτισμού και Γαστρονομίας
3. Μονοπάτια Ενέργειας

H επισκεψιμότητα του περιπτέρου του Δήμου Κοζάνης ήταν μεγάλη όπως και το ενδιαφέρον του κόσμου να πάρει περισσότερες πληροφορίες σχετικές με την περιοχή μας.

Οι επαφές που έγιναν με επιχειρηματίες του χώρου του τουρισμού, όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, ανέδειξαν τις δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου μας στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού και σε σύγχρονες τάσεις όπως οι ξεναγήσεις βοτάνων (herbal tours) και ο γεωλογικός τουρισμός.

Το στοίχημα είναι μεγάλο και o Δήμος Κοζάνης θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις του στην κατεύθυνση αυτή. Στην προσπάθεια αυτή, συμμέτοχοι θα πρέπει να είναι και οι τοπικοί επιχειρηματίες ώστε όλοι μαζί να συντελέσουμε στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού τουριστικού προϊόντος ικανού να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.