Ευχαριστήριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Βόλεϊ για το επιτυχημένο τουρνουά στην Κοζάνη



thankuwrgtwrgthrthr

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να διοργανωθούν με επιτυχία τα τουρνουά της προκριματικής φάσης ανδρών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ευχαριστούμε θερμά:

1. Το Δήμο Κοζάνης και συγκεκριμένα το Δήμαρχο, κ. Λευτέρη Ιωαννίδη

2. Την Οργανωτική Επιτροπή και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Ιωαννίδη και τους κ.κ Ζαγάρα, Πλεξίδα και Καραγκιόζη.

3. Τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού και την πρόεδρο κ. Φτάκα.

4. Τη Δ.Ε.Η

5. Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Πλακεντά.

6. Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης της Κοζάνης.

7. Την εθελοντική ομάδα Ε.Ο.Λ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ.

8. Την εθελοντική ομάδα Αλιάκμων.

9. Το τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης.

10. Το ΕΚΑΒ Κοζάνης.

11. Την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης

12. Τα σωματεία βόλεϊ της Κοζάνης (ΓΣ Κοζάνης, ΑΣ Πήγασος Κοζάνης, ΦΣ Πάνθηρες Κοζάνης, Οδυσσέας Κοζάνης) αλλά και όλης της Βορείου Ελλάδος που έδωσαν βροντερή παρουσία.

13. Τους ακούραστους εθελοντές.

Επιπλέον, ευχαριστούμε το χορηγό των Εθνικών ομάδων Stoiximan.gr, την εταιρεία Βίκος Α.Ε. αλλά και όλους τους χορηγούς-υποστηρικτές.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο της Κοζάνης και των γύρω περιοχών που «ζωντάνεψαν» το κλειστό της Λευκόβρυσης, στάθηκαν δίπλα στην Εθνική μας με κάθε τρόπο και σε καθημερινή βάση, χειροκρότησαν κάθε προσπάθεια της Ελλάδας και αγκάλιασαν το βόλεϊ, στέλνοντας μήνυμα ότι η επόμενη μέρα θα έχει πάντα μια έδρα «σύμμαχο» στην προσπάθειά της, που θα την περιμένει να επιστρέψει με ανυπομονησία!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.