Ο εορτασμός της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας 2016 στην Πτολεμαΐδα

klutkultfdkydyjj6tr5sjty

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ)με χαρά σας προσκαλεί, για ακόμα μια χρονιά, στον εορτασμό της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας 2016, την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στο Λαογραφικό Μουσείο Πτολεμαΐδας.

Κεντρικό θέμα της ΠΗΛ φέτος είναι οι “ Διαταραχές Άρθρωσης και Φωνολογίας” και θα πραγματοποιηθεί σχετική ενημερωτική ομιλία.

Θα είναι μια ημέρα αφιερωμένη στη γενική αλλά και στην εξατομικευμένη ενημέρωση, σχετικά με πώς η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση μπορεί να αποκαταστήσει διαταραχές επικοινωνίας, λόγου, ομιλίας, φωνής, μάσησης ή/και κατάποσης, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής μας.

Μετά το πέρας της ομιλίας,το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θέσει τις ερωτήσεις του σχετικά με οποιοδήποτε θέμα αφορά την επιστήμη της Λογοθεραπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας στο www.imeralogou.gr

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη του το Λαογραφικό Μουσείο Πτολεμαΐδας.

Η Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας 2016 πραγματοποιείται με την αρωγή και στήριξη του Υπουργείου Υγείας.

Τριανταφυλλιά Βλάχου, Πρόεδρος ΣΕΛΛΕ
Παναγιώτα Λουίζου, Επικεφαλής Οργανωτικής Επιτροπής ΠΗΛ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.