Το 3ο Drift Κοζάνης στις 24-25 Σεπτεμβρίου – Δείτε τις φετινές συμμετοχές



sytjhrjsswjstjywturatuhjqrtuΑνακοινώθηκαν οι συμμετοχές στο 3ο Drift Κοζάνης

Πλησιάζουν οι μέρες διεξαγωγής για το 3ο Drift Κοζάνης που αποτελεί τον 6ος γύρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα DRIFT της ΟΜΑΕ. Ο αγώνας διοργανώνεται στις 24-25 Σεπτεμβρίου 2016 από το Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης σε μια νέα και πολύ γρήγορη σχεδίαση στο γνωστό Δημοτικό χώρο στάθμευσης στον Κασλά Κοζάνης όπου και γίνεται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο.

Το παρών θα δώσουν 21 αθλητές μεταξύ των οποίων και οι διεκδικητές του Πρωταθλήματος στις δύο κύριες κατηγορίες.

Η κατηγορία PRO που θα συμμετέχει στις διπλές μάχες έχει 14 συμμετοχές. Λεοντής και Τούντας έρχονται από Αθήνα με στόχο το Πρωτάθλημα αφού βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας όπως και ο νεαρός Βουτάνης. Θα τους υποδεχτεί η αφρόκρεμα της Θεσσαλονίκης όπως ο περυσινός νικητής Χάρκας και οι Τσιλιμπόνης, Αντωνιάδης, Κουρούπης, Τσαντεκίδης και οι Καντερής και Τάτσης από Χαλκιδική. Η πιο μακριά συμμετοχή θα είναι ο Παναγόπουλος από Καλαμάτα. Οι τοπικές συμμετοχές στην PRO είναι ο Λιακόπουλος από τα Γρεβενά που έχει μια εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα, ο Χρυσανθόπουλος από Πτολεμαΐδα που και αυτός κάνει μια εξαιρετική χρονιά και ο Αγραφιώτης από Κοζάνη.

Στην κατηγορία Street Legal θα δούμε 7 συμμετοχές και αυτή είναι η κατηγορία που συμμετέχει μόνο στα μονά βαθμολογημένα περάσματα.
Συμμετέχουν οι διεκδικητές του Πρωταθλήματος Μανής από Κέρκυρα και Εγγλεζόπουλος από Αθήνα για να συναντήσουν τους Χατζηκυριάκο από Πτολεμαΐδα, Καραμούζα από Κοζάνη, Χατζηχρήστο από τη Φλώρινα και τους Σιδηρόπουλο και Ζαρμπαλή από Ελασσόνα.

Ο καιρός προβλέπεται να μη χαλάσει το διήμερο πρόγραμμα που ξεκινά το Σάββατο 24/9 στις 12:00 με τον διοικητικό έλεγχο και στη συνέχεια δοκιμαστικά περάσματα για προπόνηση στη νέα διαδρομή.

Το πρωί της Κυριακής 25/9 θα ξεκινήσει στις 9:00πμ με ελεύθερα περάσματα.
Στις 11:30 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα περάσματα για τις κατηγορίες PRO και Street Legal.
Τα διπλά περάσματα θα ξεκινήσουν στις 14:00 ώστε να φτάσουμε με μάχες στην ανάδειξη του νικητή στην κατηγορία Pro.

Χορηγοί του αγώνα είναι το IΚΤΕΟ Αυτοδιάγνωση, πρατήρια ΧΛΙΑΠΑΣ JETOIL, Divino espresso και πρατήριο ΤΑΡΤΑΡΑΣ. Συμπαραστάτης και αυτή τη χρονιά ο Δήμος Κοζάνης που παραχωρεί το χώρο και συνδράμει στη διοργάνωση.

Όπως κάθε χρόνο θα υπάρχει οργανωμένο catering και τουαλέτες για το κοινό με εύκολη πρόσβαση στα pits για άμεση επαφή με τις ομάδες.

Καλεσμένοι της διοργάνωσης θα είναι τοπικοί σύλλογοι όπως ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης – ΟΔΙΚΟ, η Φίλοι Κλασσικού Αυτ/του Δυτικής Μακεδονίας – ΦΙΚΑΔΥΜ, το Vespa Club Κοζάνης που θα έχουν και έκθεση αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Ένα ξεχωριστό περίπτερο θα στηθεί από το ο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» με αφορμή το Μήνα δοτών Μυελού των Οστών. Στο περίπτερο θα γίνεται σχετική ενημέρωση στο κοινό και θα συλλέγεται δείγμα σάλιου απ’ όσους επιθυμούν να γίνουν δωρητές μυελού των οστών.

Τα Αστικά ΚΤΕΛ Κοζάνης θα έχουν αποκλειστικό δρομολόγιο την Κυριακή με αναχώρηση στις 10:30 και 14:00 από την Πλατεία Λασσάνη μέχρι το χώρο του αγώνα. Η επιστροφή θα γίνει μετά τη λήξη του αγώνα.

Η τιμή εισιτηρίου για το κοινό είναι 5€ με ισχύ και τις δύο ημέρες ενώ η είσοδος για τα παιδιά εώς 12 ετών είναι δωρεάν.

Κλικ εδώ για να δείτε τις φετινές συμμετοχές

Για περισσότερες πληροφορίες:
Λιάκος Ανέστης 6983805762 Πρόεδρος ΣΜΑΚ
Μπαρτζώκας Δημήτριος 6948001059 Γραμματέας
Γραμματεία αγώνα και fax 2461036742 Γραφεία ΣΜΑΚ (Πέμπτη 20:30μμ-23:30μμ)
Ε-mail info@smakracing.gr
Ιστοσελίδα www.smakracing.gr
Facebook facebook.com/smakracing/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.