Την Κυριακή η αποστολή της Εθνικής ομάδας του βόλεϊ στην Κοζάνη – Δείτε το όλο το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



033wertywe

Αργά το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου αναμένεται να φτάσει η αποστολή της Εθνικής ομάδας του βόλεϊ στην Κοζάνη, ενόψει του 1ου τουρνουά του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο της Λευκόβρυσης.

Την αμέσως επόμενη κιόλας ημέρα, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις της Εθνικής μας ομάδας.

Έπειτα από το άκρως επιτυχημένο 3ήμερο τουρνουά για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο Δήμος Κοζάνης έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός σε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση και έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα στις 16 με 18 Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσε στο KOZANILIFE.GR ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης κ. Γιάννης Ιωαννίδης.

«Ήταν απαίτηση της Εθνικής Ελλάδας τα παιχνίδια να διεξαχθούν στην Κοζάνη και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Εάν χρειαστούν μπαράζ μετά και από το τουρνουά που θα γίνει στο Βέλγιο, αυτά θα γίνουν και πάλι στην Κοζάνη. Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα στηρίξει την ομάδα της Εθνικής μας και να δει το κάτι παραπάνω, όπως άλλωστε έκανε και στη διοργάνωση του καλοκαιριού. Από πλευράς μας, θα είμαστε απολύτως έτοιμοι για την διοργάνωση. Είναι επιλογή μας, το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, ένα στολίδι για τη Δυτική Μακεδονία, να λειτουργήσει και αυτό κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε!»

Στον όμιλο της Ελλάδας είναι επίσης η Μολδαβία, η Ουκρανία και το Βέλγιο. Κάθε ημέρα του τουρνουά θα διεξάγονται δύο παιχνίδια στις 18:00 και στις 21:00. Και τις τρεις ημέρες του τουρνουά, η Εθνική μας θα αγωνιστεί στις 21:00.

Δείτε το όλο το πρόγραμμα του τουρνουά στην παρακάτω αφίσα:

w245y2536ju3567iju53posterkozani

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.