Διοίκηση ΕΚΑΒ: Η διαχρονική τρομοκρατία των πολιτών, μέσω παρωχημένων συνδικαλιστικών τακτικών και συμπεριφορών

asthenoforo_ekav_logo

Αθήνα 08 Σεπτεμβρίου 2016 ‐ Την ώρα που το ΕΚΑΒ, δίνει καθημερινά έναν σκληρό αγώνα για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας προς όφελος της κοινωνίας και για την έγκαιρη ανταπόκριση στα δεκάδες καθημερινά έκτακτα περιστατικά, μερικοί επιμένουν να ασχολούνται μόνο με τα «βαρυσήμαντα» συνδικαλιστικά τους καθήκοντα αδιαφορώντας επιδεικτικά για οτιδήποτε άλλο.

Τον τελευταίο καιρό, γινόμαστε μάρτυρες «αποκάλυψης» προβλημάτων στη λειτουργία των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ Καβάλας και Κοζάνης, που ενώ όπως επικαλούνται αυτοί που τα «αποκαλύπτουν ή αναδεικνύουν» πρέπει πρώτα να ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και μετά να ενημερώνονται οι αρμόδιες Διευθύνσεις και η Διοίκηση, προκειμένου να επιληφθούν την αντιμετώπισή τους. Είναι προφανές ότι πρόκειται για την γνωστή παρωχημένη συνδικαλιστική νοοτροπία και τακτική, εξυπηρέτησης πρωτίστως ατομικών συνδικαλιστικών συμφερόντων και κατόπιν των πραγματικών συμφερόντων των εργαζομένων.

Όλοι αυτοί όμως οι ανεύθυνοι επίδοξοι μικροκομματάρχες, αδιαφορούν για το γεγονός ότι με τη συμπεριφορά τους, όχι μόνο δεν υπερασπίζονται αποτελεσματικά τα δικά τους συμφέροντα και των εργαζομένων, αλλά με τις «ανακαλύψεις» τους τρομοκρατούν τους πολίτες καθιστώντας τους καχύποπτους απέναντι στη δημόσια υγεία, ενώ ταυτόχρονα απαξιώνουν των καθημερινό αγώνα των πραγματικών εργαζομένων και της διοίκησης, για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ.

Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να καταστήσουμε σαφές σε όλους αυτούς, ότι η καθημερινή προσπάθεια της διοίκησης του ΕΚΑΒ για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και της κάλυψης των αναγκών της κοινωνίας, είναι πάνω από μικροκομματικά συμφέροντα και ατομικές φιλοδοξίες. Το συμφέρον των πολιτών και της κοινωνίας είναι αδιαπραγμάτευτα και επιβάλουν την καθημερινή μας προσήλωση στην αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων και στην εξάλειψη της τρομοκρατίας της «αποκάλυψης» και της «ανάδειξης».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.