Συνάντηση Δημάρχου Βοΐου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για τη λειτουργία των ΚΗΦΗ του Βοΐου

aeea54ytae54yae43y35ya543y

Για τη λειτουργία των Δομών ΚΗΦΗ του Δήμου Βοΐου και για το προσωπικό που απασχολείται σε αυτές συζήτησαν σε ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη.

Όπως προέκυψε από τη συζήτηση, με βάση τον Ν. 4407/αρθρ. 51α, η λειτουργία των ΚΗΦΗ παρατείνεται μέχρι την ένταξη των νέων Πράξεων στο ΠΕΠ και πάντως όχι πέραν της 31ης Δεκεμβρίου 2016. Σε ό,τι αφορά την απασχόληση του προσωπικού στα ΚΗΦΗ του Δήμου Βοΐου τα οποία δεν εντάσσονται στη νέα προγραμματική περίοδο, ο κ. Καρυπίδης διαβεβαίωσε πως η Περιφέρεια θα συνδράμει στην εξεύρεση πόρων ώστε να συνεχίσουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους όλοι οι εργαζόμενοι.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής κ. Κιουρτσίδης, ο κ. Χαραλαμπίδης, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου κ. Παπαδιώτη, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΒΟ κ. Τζιλίνης και ο διευθυντής της ΔΗΚΕΒΟ κ. Κουζιώνης.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.