Ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Βοΐου – Δείτε αναλυτικά

dimos_voiouΜε απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι με θητεία έως και 28-2-2018.

Παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων της συμπολίτευσης, ο Δήμαρχος Βοΐου ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου τα ονόματα των αντιδημάρχων, οι οποίοι αναλαμβάνουν καθήκοντα από 1 Σεπτεμβρίου.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:

1. Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, καθαριότητας, ανακύκλωσης και πρασίνου, διαχείρισης και συντήρησης δημοτικών οχημάτων ορίζεται ο κ. Κοτρώτσιος Λουκάς, ο οποίος θα ασκεί και κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Ασκίου.

2. Αντιδήμαρχος αγροτικής και επιχειρηματικής οικονομικής ανάπτυξης ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χατζής Ιωάννης, ο οποίος θα ασκεί και κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.

3. Αντιδήμαρχος Συγκοινωνιών και Κυκλοφορίας ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευθυμιάδης Αναστάσιος, ο οποίος θα ασκεί και κατά τόπο αρμοδιότητες στις Δημοτικές Ενότητες Τσοτυλίου και Πενταλόφου.

Παραμένουν ως Αντιδήμαρχοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γλυκερία Νταβατζή – Παπαδιώτη, ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, και Λάζαρος Γκερεχτές, ως Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, πολεοδομίας και περιβάλλοντος, προγραμματισμού και οικονομικής ανάπτυξης, επικοινωνιών, διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Ο Δήμαρχος Βοΐου ευχαρίστησε τους απερχόμενους αντιδημάρχους για την πολύτιμη προσφορά τους στη διοίκηση του Δήμου και έδωσε τη σκυτάλη στους νεότερους, ευχόμενος τα καλύτερα για μία καλή και δημιουργική θητεία. Στους δύο Αντιδημάρχους που παραμένουν ευχήθηκε να συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο και δυναμισμό το έργο τους.

Όλοι οι αντιδήμαρχοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και δήλωσαν ότι θα ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.