Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την κατασκευή της γέφυρας των Σερβίων!



zzzkuyfluyfliufluyflu

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το αρχείο του Προέδρου της Νεράιδας από την κατασκευή της γέφυρας των Σερβίων!

8 σχόλια στο άρθρο “Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από την κατασκευή της γέφυρας των Σερβίων!

  1. Για αυτή την Γέφυρα των Σερβίων, τα Σέρβια καήκαν από τους Ιταλούς, πάρα πολλοί συμπατριώτες μας εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς και γενικά τα Σέρβια Μαρτύρησαν κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Πόσο ανεγκέφαλος – άσχετος – ανιστόρητος βλάκας μπορεί να είναι ο κάθε ένας πρόεδρος που με το έτσι θέλω τις τελευταίες μέρες κοινοποιεί φωτογραφίες της κατασκευής της Γέφυρας στο facebook κολλώντας εσκεμένα και δόλια στην ονομασία της Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων την λέξη ‘’Νεράιδας’’. Τι άλλο έχει σειρά τα Βυζαντινά Κάστρα ?

  2. Άρραγες ο k. Κωσταντόπουλος πρώην δήμαρχος Σερβίων και αρχηγός του συνδυασμού όπου ανήκει ο Βαίζογλου “υιοθετει” αυτές του τις ενεργειες? Διαστρέβλωσης και αλλοιώσεις τις Ιστορία τις Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων? Πρέπει να ντρέπεστε 2 φορες κύριε Bαιζογλου. 1 Γιατί διασπείρεται ψευδές πληροφορίες και 2 Γιατί τρώτε ψωμί από τους Σερβιώτες πολίτες.

  3. Από οικογένειες Παοτζίδων τι περιμένεις? Μια ζωή παρέα με τον εχθρό και τώρα διεκδικεί και την ονομασία την γέφυρας λες και στα Σέρβια να μην συνέβηκε τίποτα.

  4. Που κολλάει η ιστορία των Σερβίων και της Γέφυρας, με τις φωτογραφίες του Προέδρου από την κατασκευή της;;; Μαζέψτε κάποιοι τη χολή σας….

  5. Πόσο άσχετος είσαι από την Ιστορία των Σερβίων? Τα Σέρβια καήκαν από τους Ιταλούς σε αντίποινα της ανατίναξης της γέφυρας με την οποία αποτράπηκε η διέλευση των Γερμανικών Στρατευμάτων. Τώρα ο Βαίζογλου έχοντας ‘’αμνησία’’ παραβλέπει όλα αυτά τα ιστορικά και μαρτυρικά γεγονότα και γράφει τα δικά του, χωρίς ντροπή.

  6. Τις οικογένειας των Παοτζίδων η ιστορία τις έχει καταγράψει με τα μελανότερα χρώματα, μετά από 60 χρόνια πάλη την ίδια υποχθόνια δράση έχουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.