Το Pokemon Go ήρθε στην Ελλάδα! Όσα πρέπει να ξέρετε



pokemonGo_533_355

Διαθέσιμο για τις ελληνικές συσκευές μέσω App Store και Google Play είναι πλέον το Pokemon Go, το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας που έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανς ανά τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα δωρεάν application για iOS και Android όπου μαζεύετε και μάχεστε εναντίον pokémon. Αυτό πρέπει όμως να το κάνετε αυτοπροσώπως αφού πρέπει να πηγαίνετε σε διάφορα μέρη και να ψάχνετε pokemon. Το τηλέφωνό σας θα σας ειδοποιήσει πότε ένα pokemon είναι κοντά και τότε εσείς πρέπει να στρέψετε προς το μέρος του το κινητό σας και θα το δείτε!

Ποιό είναι όμως το κίνητρο για να το κάνετε όλα αυτά; Όπως τα περισσότερα παιχνίδια Pokémon ο βασικός στόχος είναι να γεμίσετε το Pokédex σας. Τι είναι το Pokédex; Είναι ένας κατάλογος με όλα τα pokémon που συναντάτε και πιάνετε! Να ξέρετε ότι δεν μένουν στο ίδιο σημείο πολλή ώρα και μάλιστα κάποια Pokémon βγαίνουν μόνο νύχτα.

Πώς θα πιάσετε ένα Pokemon

Σύμφωνα με το tutorial, αρχικά έχετε την ευκαιρία να πιάσετε τα σπάνια pokemon Squirtle, Charmander και Bulbasaur.
Αυτό που πρέπει να κάνετε με το κινητό σας είναι να πατήσετε πάνω στο pokémon που έχετε εντοπίσει και να γυρίσετε την οθόνη για να πετάξετε ένα pokéball και να παγιδεύσετε μέσα σε αυτό το pokémon.

Στο εξωτερικό γίνονται οργανωμένοι περίπατοι εντοπισμού Pokémon και πολλές επιχειρήσεις που είναι αναγνωρισμένες ως Pokéstop ενθαρρύνουν τους λάτρεις να τις επισκεφτούν κάνοντας εκπτώσεις.

Πηγή: newsit.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.