Συγχαρητήριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτ. Μακεδονίας για την τοποθέτηση του Γ. Χιωτίδη ως Διοικητή των δυο νοσοκομείων

oikonomiko_epimelitirio_elladas

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, συγχαίρουν το μέλος του περιφερειακού τμήματος κ. Χιωτίδη Γεώργιο για την τοποθέτησή του ως Διοικητή των δυο νοσοκομείων Μαμάτσειο και Μποδοσάκειο και του εύχονται κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, για το καλό των πολιτών στο νομό Κοζάνης αλλά και της Περιφέρειας.

Η πολυετής ενασχόλησή του, τόσο ως επίκουρος καθηγητής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας όσο και από άλλες θέσεις, σε θέματα Διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης αποτελούν στοιχεία ικανά για την επιτυχή πορεία του και στα νέα καθήκοντα.

Αναλαμβάνει καθήκοντα στο χώρο της υγείας, στην πιο κρίσιμη και δύσκολη περίοδο των τελευταίων ετών της οικονομικής κρίσης.

Θα μας έχει αρωγούς στην προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων και των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσει.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Καρακάσης Εμμανούηλ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.