Άλλη μία παράδοση πλαστικών καπακιών από την Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Κοζάνης

13582062_10207068813539826_8405946127166581013_o

Πρόκειται για την τρίτη παράδοση της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου και την δεύτερη έπειτα από την τοποθέτηση του Ειδικού Κάδου Συλλογής Πλαστικών Καπακιών έξω από το γραφείο της Κοινότητας του χωριού. Τα καπάκια συγκεντρώνονται στον Ειδικό Κάδο κυρίως από τους κατοίκους του χωριού αλλά και από κατοίκους των χωριών της περιοχής του Ελλησπόντου.

Τα καπάκια παρέδωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης στον πρόεδρο Μιχάλη Μήγγο και τον Γραμματέα Μάριο Συμεωνίδη του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το προεδρείο του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία επισκέφτηκε το χωριό με αφορμή τις εκδηλώσεις του 1746ου Πανηγυρικού Εορτασμού του «Γενεθλίου Τιμίου Προδρόμου & Βαπτιστού Άγιου Ιωάννη» στην υπό ανιστόρηση Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Βαζελώνος στον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου Κοζάνης και επί της ευκαιρίας συνέλεξε και τα καπάκια που είχαν συγκεντρωθεί στον Ειδικό Κάδο, όπου για τρίτη φορά μέσα σε δέκα μήνες τον είχαν γεμίσει οι κάτοικοι.

Για την συσκευασία των καπακιών σε σακούλες βοήθησαν οι κάτοικοι του χωριού Τοπαλίδης Παναγιώτης δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Ακρινής και ο Κοκκινίδης Αλέξανδρος από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης. Όλοι μαζί στηρίζουμε την Δράση  «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία» του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η προσπάθεια συνεχίζεται!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.