Επίσκεψη του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, στο Δημαρχείο Εορδαίας



xghyjgdkdghkhgjkhjf

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης επισκέφθηκε την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016  το μεσημέρι   τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη , στα πλαίσια της περιοδείας του στην  περιοχή.

Η συνάντηση  των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε  στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαϊδας σε ένα ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο  κλίμα.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας αφού περιέγραψε το προφίλ του Δήμου , ενημέρωσε τον κ Λεβέντη για τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με τη ΔΕΗ και τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και  για  τις συνεχόμενες μνημονιακές πολιτικές  που καταργούν  Υπηρεσίες στην περιοχή, τονίζοντας ότι ο Δήμος Εορδαίας είναι ο δεύτερος σε πληθυσμό στη Δυτική Μακεδονία και πρώτος σε δυναμική και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως έδρα περιφερειακής ενότητας και όχι ως Περιφερειακός Δήμος.

Επί πλέον ο κ. Ζαμανίδης αναφέρθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής  , ζητώντας τη βοήθεια και τη στήριξη του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων.

Από την πλευρά του ο κ. Λεβέντης , αφού άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που του εξέθεσε ο Δήμαρχος Εορδαίας δήλωσε συμπαραστάτης στα προβλήματα αλλά και στα μεγάλα σχέδια της περιοχής    , ενώ με χαρά δέχθηκε τα ενημερωτικά  βιβλία για την Εορδαία τα οποία  του προσέφερε ο κ. Ζαμανίδης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.