Τροχαίο ατύχημα στην Εγνατία οδό: Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων έξω από τη Βέροια με κατεύθυνση προς Κοζάνη! Δείτε φωτογραφίες



c3d3d3611f20e4b66c94c19ff317a613_XL

Καραμπόλα 4 αυτοκινήτων έγινε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα στην Εγνατία οδό μεταξύ Αλεξάνδρειας και κόμβου Κουλούρας με κατεύθυνση προς Κοζάνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τροχαίο ξεκίνησε όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο στάθμευσε στην άκρη του δρόμου λόγω μηχανικής βλάβης και άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε σταμάτησε για βοήθεια.

Τρίτο ΙΧ αυτοκίνητο που ακολουθούσε τα δυο πρώτα προσέκρουσε το δεύτερο αυτοκίνητο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και ένα τέταρτο που ερχόταν με την ίδια φορά ενεπλάκη στην καραμπόλα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες των άλλων οχημάτων είναι καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομία με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Γεώργιο Τουλίκα και άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας οι οποίοι εφαρμόζουν κυκλοφοριακά μέτρα ενώ ταυτόχρονα γίνεται διερεύνηση των αιτίων του τροχαίου.

Στο σημείο έσπευσε επίσης ισχυρή δύναμη πυροσβεστικής με 2 επανδρωμένα οχήματα για το ενδεχόμενο είτε ανάφλεξης κάποιου οχήματος είτε για τον απεγκλωβισμό κάποιων εγκλωβισμένων.

Στο σημείο η κυκλοφορία εξελίσσεται ομαλά αλλά με ιδιαίτερη προσοχή μόνο στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

main_1466004947_6134072 main_1466004949_5041177

Πηγή: verianet.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.