10 στελέχη του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης στην διοργάνωση του διεθνή αγώνα Rally Greece Offroad



smakhtrsshtjjytsryt

Ο Διεθνής αγώνας Rally Greece Offroad έχει καθιερωθεί στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, με τον ΣΜΑΚ να συμμετέχει κάθε χρόνο. Φέτος 10 στελέχη του ‪#‎smakracing‬ ανέλαβαν την εκκίνηση και τον τερματισμό σε δύο ειδικές διαδρομές το Σάββατο και μια της Κυριακής.

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Διεθνές 4ο RALLY GREECE OFFROAD που πραγματοποιήθηκε 2-5 Ιουνίου με κέντρο τη Φλώρινα και με τις διαδρομές του να απλώνονται σε όλη σχεδόν τη Δυτική Μακεδονία.

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 47 πληρώματα και εκκίνησαν 44, τα οποία προέρχονταν από την Ελλάδα, Ιταλία, Ισραήλ, Βουλγαρία, Γαλλία, Σερβία, Τουρκία και Κύπρο.
Συνολικά οι αγωνιζόμενοι διάνυσαν 850χλμ. εκ των οποίων τα 430χλμ. ήταν Ειδικές Διαδρομές, κλειστές στη κυκλοφορία άλλων οχημάτων, που έκριναν τη τελική κατάταξη. Νικητές για το 2016 είναι το πλήρωμα από το Ισραήλ ELIRAL Yifrah και ADAR Melamed οδηγώντας ένα εξελιγμένο POLARIS RZR.

Δεύτεροι στη Γενική Κατάταξη είναι SCHIUMARINI Andrea και SALVATORE Massimo με ένα Mitsubishi Pajero της RalliArt Ιταλίας. Τρίτοι οι Βούλγαροι GOCHEV Nikolay και HRISTOV Todor με ένα ακόμη POLARIS RZR, ενώ 1οι Έλληνες και 4οι στη Γενική Κατάταξη οι ΣΙΟΥΤΗΣ Πέτρος και ΜΑΚΡΗΣ Κώστας με Mitsubishi Pajero.

Με την Οργανωτική Επιτροπή να είναι υπεύθυνη όχι μόνο για το αγωνιστικό μέρος του αγώνα, αλλά και για τη φιλοξενία των πληρωμάτων και συνοδών τους, παρατέθηκαν δύο party, καλωσορίσματος και αποχαιρετισμού, ενώ είχε προβλεφθεί και το καθημερινό δείπνο για άνω των 350 ατόμων.

Αρωγοί στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης ήταν η Π.Ε. Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας, η ΔΕΗ, η Interamerican, η Superfast Ferries ενώ στο υψηλό επίπεδο ασφάλειας των Ειδικών Διαδρομών συνέβαλαν η Ελληνική Αστυνομία, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, η ΕΔΟΠΑ, η Ραδιολέσχη Φλώρινας και πολλοί εθελοντές.

Όλα τα πληρώματα έδωσαν ραντεβού για το 5ο RALLY GREECE OFFROAD που θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που σύντομα θα ανακοινωθεί.
See You All There !

Πηγή: rallygreeceoffroad.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.