Συλλήψεις για κλοπές την Τετάρτη σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα – Ένα μηχανάκι και χρήματα από κατάστημα η λεία των δραστών



astinomia_peripoliko_vradi

Σύλληψη 20χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Κοζάνης για κλοπή μοτοσικλέτας

Αναζητείται ακόμη ένα άτομο για την ίδια υπόθεση

Χθες (11-05-2016) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης συνελήφθη ένας 20χρονος ημεδαπός, για κλοπή μοτοσικλέτας.

Συγκεκριμένα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη, ο 20χρονος από κοινού με έναν 21χρονο ημεδαπό αφαίρεσαν μια μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού, ο οποίος τους εντόπισε λίγο αργότερα σε περιοχή της Κοζάνης να επιβαίνουν σ΄αυτήν.

Οι προαναφερόμενοι ημεδαποί αντιλαμβανόμενοι τον 45χρονο τράπηκαν αμέσως σε φυγή, ωστόσο ο 20χρονος ακινητοποιήθηκε από αυτόν και συνελήφθη αμέσως από προστρέξαντες αστυνομικούς στο σημείο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 21χρονου στα όρια του αυτοφώρου.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Σύλληψη 28χρονου ημεδαπού στην Πτολεμαΐδα για κλοπή

Χθες (11-05-2016) το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν έναν 28χρονο ημεδαπό, για κλοπή.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι χθες το μεσημέρι ο 28χρονος αφού εισήλθε σε κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών στην Πτολεμαΐδα, ιδιοκτησίας 65χρονου ημεδαπού, αφαίρεσε ένα (1) τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πτολεμαΐδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συλλήψεις για κλοπές την Τετάρτη σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα – Ένα μηχανάκι και χρήματα από κατάστημα η λεία των δραστών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.