Στην Κοζάνη ο Γεν. Διευθυντής της ΕΟΠΕ κ. Π. Μπακοδήμος για τη διοργάνωση του 1ου τουρνουά του World League 2016



2ulkyfuyfkuy

Σε προγραμματισμένο ταξίδι αστραπή βρέθηκε στην πόλη της Κοζάνης την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΟΠΕ κ. Περικλής Μπακοδήμος προκειμένου να διευθετήσει λεπτομέρειες και λειτουργικά  θέματα σχετικά με τη διοργάνωση του 1ου τουρνουά του WORLD LEAGUE 2016 στο θαυμάσιο κλειστό γήπεδο στη Λευκόβρυση. Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στην επίσκεψή του στην πόλη συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο της ΕΣΠΕΜ του Ν.Κοζάνης, κ. Δημήτρη Παφίλη.

Οι 2 άντρες είχαν σειρά επαφών κατά αρχήν με τον αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Παναγιώτη Πλακεντά, στο Γραφείο του, όπου συζήτησαν οργανωτικά θέματα σχετικά με τη διοργάνωση καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις μια που η Εθνική ομάδα ανδρών της χώρας μας θα βρίσκεται στην Κοζάνη από τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016. Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη, στο Δημαρχείο, όπου έγινε μια γενική εκτίμηση της όλης κατάστασης κυρίως όσον αφορά στην ετοιμασία του όλου χώρου του κλειστού στη Λευκόβρυση και του περιβάλλοντα χώρου και ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τους συνομιλητές του ότι όλες οι  απαραίτητες παρεμβάσεις θα γίνουν από την πλευρά των υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης ώστε να διεξαχθεί το μεγάλο αυτό διεθνές τουρνουά.

1kghuyhgugugkuyh

Συνάντηση έγινε και με τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Ιωαννίδη που είναι επιφορτισμένος να προετοιμάσει και το γήπεδο και όλες τις υποδομές για να διοργανωθεί αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα με τρόπο άψογο. Ακολούθως επισκέφθηκαν όλοι μαζί το κλειστό στη Λευκόβρυση, όπου έκαναν μια γενική αυτοψία των χώρων που θα διατεθούν προς χρήση για τους αγώνες. Άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να εξοπλιστούν οι χώροι που θα χρησιμοποιηθούν τόσο από τις ομάδες, όσο και από τους θεατές.

Ο κ. Ιωαννίδης θα συνεργάζεται στη συνέχεια για την υλοποίηση όλων των υποχρεώσεων και των εργασιών με τον εκπρόσωπο της ΕΣΠΕΜ (και  Πρόεδρο του Γ.Σ.Κοζάνης) κ. Δ.Παφίλη ο οποίος θα λειτουργεί διαμεσολαβητικά και για υποθέσεις της Ομοσπονδίας. Όσον αφορά σε αυτό καθεαυτό το μεγάλο γεγονός στο τριήμερο 17,18,19 Ιουνίου 2016 θα γίνουν 6 αγώνες, 2 κάθε μέρα μεταξύ των Εθνικών ομάδων βόλεϊ ανδρών των χωρών: Ελλάδας, Πουέρτο Ρίκο, Καζακστάν, Κινεζική Ταϊπέι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.