Ενθουσίασε το κοινό που παρακολούθησε το σεμινάριο παραδοσιακών χορών του Συλλόγου «Κόζιανη»



hgtdhgddghjjghd

Ενθουσίασε το κοινό που παρακολούθησε το σεμινάριο παραδοσιακών χορών το οποίο ήταν αφιερωμένο στην Κόνιτσα και στην αστική Βέροια και Νάουσα.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης και το παρακολούθησαν πάνω από 85 μέλη του συλλόγου Κόζιανη και μέλη άλλων συλλόγων της περιοχής μας.

Φοβερός ο προερχόμενος από τη Βέροια, εισηγητής και  καταξιωμένος χοροδιδάσκαλος και ερευνητής κος Σταυρίδης Σάκης, ο οποίος καθήλωσε το κοινό με τη διδασκαλία του και με τους χορούς που παρουσίασε, ένα κοινό που δεν ήθελε να τελειώσει το μάθημα για αυτό και κάθισε με ενδιαφέρον μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Ο κύκλος των σεμιναρίων που ξεκίνησε ο σύλλογος Κόζιανη δεν σταματάει εδώ και όσο το ενδιαφέρον του κόσμου παραμένει μεγάλο, τα σεμινάρια θα συνεχίζονται.

Για αυτό το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ανακοίνωσε το επόμενο που θα γίνει μετά το Πάσχα και θα είναι αφιερωμένο στα Επτάνησα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.