Lucas Led: Εφαρμογές Φωτισμού Led στην Κοζάνη με 90% εξοικονόμηση ρεύματος



lucas_banner600

“Φωτίζουμε το μέλλον”
Επαναστατικός σχεδιασμός με καθαρότητα.
Μεγαλύτερος, ανανεωμένος χώρος με μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων Led 4ης γενιάς.

Η εταιρία Lucas Led ιδρύθηκε το 2009 στην Κοζάνη με στόχο την εξειδίκευση στο φωτισμό Led. Έχοντας  ως όραμα την συνεχή επένδυση στην τεχνολογία των Led προχώρησε στον σχεδιασμό και παραγωγή δικών της προϊόντων Led και καθίσταται πλέον ένα από τα κορυφαία ονόματα στον χώρο προσφέροντας λύσεις για το σπίτι, την επιχείρηση, τον οδικό φωτισμό, καθώς και ότι άλλο αφορά τον φωτισμό Led.

Το κατάστημα Lucas Led, βρίσκεται κοντά σας για καλύψει κάθε σας ανάγκη στο φωτισμό. Αντικαταστήστε τους παλιούς λαμπτήρες σας, με λαμπτήρες LED και δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα άμεσα στην κατανάλωση ρεύματος έως και 90%.

Στο κατάστημα θα βρείτε:

– Μεγάλη ποικιλία λαμπτήρων Led 4ης γενιάς!
– Υπηρεσία μελέτης χώρου
– Καινοτομία στην τεχνολογία
– Λαμπτήρες με διάρκεια ζωής πάνω από 50.000 ώρες
– Διάφορα αξεσουάρ

Η σταθερά ανοδική πορεία της εταιρείας, αλλά και τα αποτελέσματα στους πελάτες της, αποδεικνύει τη συνεχή δέσμευση της για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ενισχύει το αίσθημα ευθύνης για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι, να λειτουργούμε πάντα με υπευθυνότητα και υψηλό επαγγελματισμό και να ανταποκρινόμαστε στις ολοένα  αυξανόμενες σύγχρονες ανάγκες της αγοράς με προϊόντα υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές.

Η εταιρία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της μπορούν να σας παρέχουν πλήρη τεχνική υποστήριξη, προτάσεις και λύσεις σε θέματα που αφορούν το φωτισμό Led.

Η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση σε Ελλάδα και Κύπρο, οδήγησε την εταιρία στα τέλη του 2013 να επενδύσει και σε εξαγωγές σε όλη την Ευρώπη. Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και γίνονται αποστολές καθημερινά σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Lucas Led Εφαρμογές Φωτισμού Led

Υψηλάντου 6, Κοζάνη
Τηλέφωνο:2461028584
E-mail: zisis@lucasled.gr
Ιστότοπος: www.lucasled.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.