Κοζάνη: Ημερίδα για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τον Στέλιο Κούλογλου στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας



1srghjytsdjgdtΤο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει  ημερίδα  με θέμα: «Καινοτομία, Ανάπτυξη και Νέα Εργαλεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση»  που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28  Μαρτίου 2016  και ώρα 11:00 πμ. στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά. Κεντρικός ομιλητής   της ημερίδας είναι ο Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Στέλιος Κούλογλου.

Η ημερίδα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονία  και θα συμμετάσχουν επίσης με εισηγήσεις τους ο κ. Ιωάννης Νασιούλας, Δρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επιστημονικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας, ο κ.  Ελευθέριος Κουρτπαρασίδης, Πρόεδρος  της ΚΟΙΝΣΕΠ «Το Αγνάντι της Βεγορίτιδας», ο κ. Χαράλαμπος Καραταγλίδης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καστοριάς, και Ινστιτούτου Ελληνικής Γούνας,  ο κ.  Ναούμ Δίτσιος,  Επιχειρηματίας, ο κ. Λάζαρος Σαββίδης, Σχεδιαστής – Βιοτέχνης προϊόντων γούνας υψηλής αισθητικής,  ο κ. Νικόλαος Βαρβέρης, Μεταπτυχιακός Φοιτητής στη Διοίκηση Επιχειρήσεων  ( ΜΒΑ). Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θα προβληθούν αποσπάσματα ντοκιμαντέρ για την κοινωνική οικονομία.

Στο τέλος της ημερίδας οι εισηγητές θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των φοιτητών και του κοινού.

2rftghsghfrtfghs

Πληροφορίες
http://stelioskouloglou.gr/eu_funds
http://www.social-economy.com/
http://koinsep.org
http://www.greekfur.gr/
http://www.ditsios.com/

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.