Αστυνομικό δελτίο: Συλλήψεις σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα για παράνομο έρανο και κλοπή ποδηλάτου – Δείτε αναλυτικά



astinomia_faros_mono

Συνελήφθησαν έξι άτομα για παράνομο έρανο στην Κοζάνη

Χθες το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνέλαβαν έξι ημεδαπούς, από 33 έως 65 χρονών, για παράβαση του νόμου περί παιγνίων και λαχειοφόρων αγορών.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκαν οι ανωτέρω να ενεργούν παράνομα συγκαλυμμένο έρανο, με τη μορφή λαχειοφόρου αγοράς ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα χρηματικά ποσά συνολικής αξίας 299 ευρώ καθώς και μπλοκ κουπονιών των 100 φύλων από όπου είχαν αποκοπεί συνολικά 299 κουπόνια με αναγραφόμενη τιμή 1 ευρώ έκαστο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Πτολεμαΐδα για κλοπή και αποδοχή προϊόντος εγκλήματος

Χθες 21-03-2016 το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, συνέλαβαν δυο ημεδαπούς 30 και 61 ετών, για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα χθες το πρωί ο ανωτέρω 30χρονος αφαίρεσε έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ένα ποδήλατο ιδιοκτησίας 62χρονου ημεδαπού, το οποίο ακολούθως  πούλησε στον 61χρονο. Κατόπιν αναζητήσεων εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι και συνελήφθησαν.

Το ποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.