Προς αναβολή η εκδίκαση της επιμέλειας των παιδιών της Ανθής Λινάρδου – Δείτε όλο το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR



q34tq34tqw34trf

Αναβολή θα ζητηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου, για το θέμα της εκδίκασης της επιμέλειας των παιδιών της Ανθής Λινάρδου, λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Έπειτα από επικοινωνία που είχε το KOZANILIFE.GR με την κ. Παρασκευή Σαββίδου, δικηγόρο της οικογένειας της Ανθής Λινάρδου, μας δήλωσε:

“Στις 10 Μαρτίου, είχαμε δικαστήριο για να πάρουμε τη γονική μέριμνα, έπειτα από αίτηση που καταθέσαμε.Αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα από την πλευρά του πατέρα και ανατέθηκε με προσωρινή διαταγή στη μητέρα της Ανθής, μέχρι τις 19 Μαϊου”.

Αύριο, θα βρεθούν στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης οι δυο νομικές πλευρές, για το δικαστήριο της αίτησης ρύθμισης κατάστασης με τη διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων, για την ανάθεση της επιμέλειας των παιδιών, που ζητάει η κ. Σαββίδου για λογαριασμό της οικογένειας της Ανθής, ενώ αντίθετη αίτηση έχει υποβάλλει η πλευρά του κ. Κουλιούφα για λογαριασμό της οικογένειας (των γονέων) του φερόμενου ως δράστη και συζύγου της Ανθής, για την επιμέλεια των παιδιών ή επικουρικά της επικοινωνίας με τα τρία ανήλικα παιδιά.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος κ. Άδωνις Κουλιούφας στο KOZANILIFE.GR: “Η δική μας πλευρά, απαιτεί την επικοινωνία με τα παιδιά, όπου η αίτηση μας δεν έγινε δεκτή την προηγούμενη φορά. Θεωρώ ότι είναι ανθρώπινο τα παιδιά, να επικοινωνούν με τη γιαγιά και τον παππού”.

Λόγω της αποχής των δικηγόρων, η πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να ζητηθεί αναβολή και να οριστεί νέα δικάσιμος.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Προς αναβολή η εκδίκαση της επιμέλειας των παιδιών της Ανθής Λινάρδου – Δείτε όλο το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΥΒΟ ΠΟΛΕΜΟ ΩΣΠΟΥ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ……ΤΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ.ΤΗΣ ΨΗΝΑΝΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ….ΤΩΡΑ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ¨;ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΣΥΧΑ……ΑΙΣΧΟΣ……

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.