Ευχαριστήρια επιστολή του πρόεδρου της Τ.Κ Κερασιάς για την τοποθέτηση ραντάρ στις εισόδους του χωριού

ot787lt8itlkufy

«Αξιότιμε κ. Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά

Με την παρούσα επιστολή ως  εκπρόσωπος της Τ.Κ Κερασιάς σας εκφράζω και δημόσια  την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για τον καθοριστικό σας ρόλο στην τοποθέτηση των δύο ραντάρ , ένα στην είσοδο του χωριού  από Κοζάνη και ένα στην είσοδο  από Αιανή. Συμβάλατε τα μέγιστα τόσο στην ασφάλεια και προστασία  των κατοίκων και μικρών παιδιών  του χωριού όσο  και στην ασφάλεια και  προστασία των διερχομένων οδηγών καθιστώντας τον δρόμο Κοζάνης – Αιανής ακόμα  πιο ασφαλή.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τις  ευχαριστίες μου και  στον τέως Αντιπεριφερειάρχη οικονομικών κ.Κεχαγιά Φώτιο που ήταν αρωγός και ανταποκρίθηκε άμεσα  στο οικονομικό μέρος του αιτήματος μας.

Επίσης να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τους  ανθρώπους  της  τεχνικής υπηρεσίας για την συντήρηση ,καθαρισμό του οδικού δικτύου και την άριστη συνεργασία όσες φορές αυτό τους ζητήθηκε.Τέλος οφείλω ευχαριστίες  και  στην τροχαία Κοζάνης για τους τακτικούς ελέγχους που διενεργεί.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος της Τ.Κ Κερασιάς Τότσκας Αντώνιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.