Θανατηφόρο ατύχημα στη ΔΕΗ: 42χρονος κεραυνοβολήθηκε από 6000 βολτ στο ορυχείου Αμυνταίου της ΔΕΗ



asthenoforo_vradi

Ένας 42χρονος εργαζόμενος στο ορυχείο Αμυνταίου-Φιλώτα έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους την ώρα της εργασίας στη ΔΕΗ. Πρόκειται για έναν πατέρα τριών παιδιών από το Κλειδί Φλώρινας. Ο άτυχος εργαζόμενος Ι.Χ. κυριολεκτικά κεραυνοβολήθηκε από τάση 6000 βολτ την στιγμή που πραγματοποιούσε (μαζί με άλλους συναδέλφους του) εργασίες σε κεφαλή αποθέτη Α4 του ορυχείου Αμυνταίου της ΔΕΗ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σάκης Μάστορας: Δυστυχώς, ενας ακόμη συνάδελφος, ενα ακόμη μέλος της οικογένειας της ΔΕΗ, έχασε την ζωή του στο ορυχείο του Αμυνταίου κατα την διάρκεια της εργασίας του στην απογευματινή βάρδια. Βαρύς ο φόρος της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Θερμά συλλυπητήρια.

Γιώργος Αδαμίδης: Δυστυχώς άλλος ένας συνάδελφος στο Ορυχείο Αμυνταίου έχασε τη ζωή του δίνοντας τη μάχη για απολαμβάνουν οι έλληνες το πολυτιμότερο αγαθό σύγχρονης της κοινωνίας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια. Επιτέλους η διοίκηση της ΔΕΗ ας πάρει μέτρα και όχι να συμπληρώνει στον κατάλογο των αδικοχαμένων. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου η διοίκηση της ΔΕΗ αν πραγματικά σέβεται το νεκρό συνάδελφό σήμερα το ορυχείο Αμυνταίου θα πρέπει να είναι κλειστό.

Παντελής Καραλευθέρης: Ενας ακομη . ηλεκτρολογος και παλι. Κριμα. και τι να πεις και ποιος θα καταλαβει.Την ενταση της δουλειας κυριολεκτικα λιγο πριν παει στο σπιτι του.Την αγωνια να τελειωσει οτι ανελαβε.Ευκολα αυριο θα βγουν τα συμπερασματα για λαθος.Τι οδηγει στο λαθος τι φταιει και γινεται παντα το κακο; Σιωπη. . και σκεψη.Συλλυπητηρια στους δικους του και κουραγιο στους συναδελφους του Ορυχειου Αμυνταιου.Ειδικα στους ηλεκτρολογους.Αυριο θα πανε για δουλεια. . σε ενα ορυχειο που ολοι θελουν να πουλησουν και αυτοι με την ζωη τους το υπερασπιζονται.

Από το eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.