Κοζάνη: Αποκριάτικος χορός της «Ηλιαχτίδας» και άναμμα του παιδικού φανού της «Κόζιανης» – Δείτε αναλυτικά



sfrhtsrytuytytu

Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ.  Δυτικής Μακεδονίας  « Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ »  καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να παραβρεθούν στον αποκριάτικο χορό του, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί  την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 και ώρα  21:00.μμ.  στην «Κιβωτό»  στον  Άργιλο  Κοζάνης .

Είσοδος ελεύθερη με φαγητό και ποτά προσφορά του συλλόγου και ζωντανή μουσική με μουσικούς της περιοχής μας οι οποίοι μας στηρίζουν σε όλες τις εκδηλώσεις αφιλοκερδώς.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος                                Καφτεράνης Ευάγγελος

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΖΙΑΝΗ

Όλα τα παιδάκια της Κοζάνης είναι καλεσμένα στον παιδικό φανό της “Κόζιανης” που θα ανάψει την προσεχή Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 και ώρα 16.00.

Στο χώρο του φανού στην οδό Πίνδου ο σύλλογος Κόζιανη σε συνεργασία με το φροντιστήριο ξένων γλωσσών ISON της Κοζάνης έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά φίλους μας.

Θα έχουμε πολύ χορό,πολύ παιχνίδι,πολλά δωράκια,θα υπάρχει και κλόουν για να διασκεδάσει τα παιδάκια και θα μοιραστούν πολλές υποτροφίες φοίτησης στα φροντιστήρια ISON.

Όλοι οι δρόμοι την Πέμπτη το απόγευμα οδηγούν στο παιδικό φανό της Κόζιανης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.