Η φωτογραφία της ημέρας: Κοζανίτικη Αποκριά σημαίνει Χάλκινα!



gkithonas1

«Κοζανίτικη Αποκριά σημαίνει Χάλκινα»: Αυτός είναι ο τίτλος που επέλεξε να δώσει η συντακτική ομάδα του KOZANILIFE.GR στην συγκεκριμένη φωτογραφία.

Αφορμή η εξαιρετική βραδιά – αφιέρωμα στα Χάλκινα της Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία αλλά και στον κεντρικό πεζόδρομο και τα στενά του (κλικ εδώ), που ενθουσίασε τον κόσμο. Το κέντρο της πόλης σείστηκε από τις μελωδίες 40 και πλέον μουσικών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο αφιέρωμα για τα χάλκινα πνευστά.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένας από τους καλύτερους μουσικούς χάλκινων πνευστών στην ευρύτερη περιοχή και φυσικά συνεχιστής της παράδοσης, να παίζει με φόντο το Καμπαναριό της Κοζάνης.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γκιθώνα, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος «Κοζανίτικο Τακίμι», φυσιογνωμία συνυφασμένη τόσο με την Κοζανίτικη Αποκριά όσο και με την μουσική παράδοση της πόλης…

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.