Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Δυτικής Μακεδονίας: Κατάρρευση του Ε.Σ.Υ. στη Δυτική Μακεδονία!

mamatsio_koz

Δυστυχώς, το μοιραίο για τις Νοσοκομειακές μονάδες στην Δυτική Μακεδονία επήλθε. Το επιδιωκόμενο από τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών λειτουργικό αδιέξοδο σε κλινικές, τομείς, αλλά και σε ολόκληρες νοσοκομειακές μονάδες είναι πραγματικότητα.

Το «Μοδοσάκειο» ανέστειλε την εφημεριακή του λειτουργία στο σύνολο της, ενώ η Παθολογική κλινική του έβαλε λουκέτο. Το «Μαμάτσειο» αναστέλλει για εφημεριακή του κάλυψη για τα παθολογικά περιστατικά, ενώ λίαν συντόμως θα συμβεί το ίδιο και για τα χειρουργικά. Οι Παιδιατρικές κλινικές λειτουργούν ανά δεκαπενθήμερο ή καθόλου σε όλη την Δυτική Μακεδονία. Έπεται και συνέχεια στο δράμα….

Βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, νυν και πρώην, καθώς και οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, δείχνουν να έχουν μετοικήσει σε άλλους πλανήτες και επιλύουν την ανθρωπιστική κρίση, την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν με τις επιλογές τους, με βαρύγδουπες δηλώσεις ευαισθησίας και αγωνιστικότητας από τα έδρανα και το βήμα της Βουλής, ψηφίζοντας όμως νόμους, τροπολογίες και διατάγματα που επιδεινώνουν την ήδη βεβαρυμμένη κατάσταση, ή συγκαλώντας ανούσια συμβούλια επικοινωνιακής σκοπιμότητας.

Κύριε υπουργέ Υγείας, καλείσθε, τόσο ως υπουργός, όσο και ως γιατρός, να αντιμετωπίσετε θεραπευτικά την ασθένεια του ΕΣΥ ή να του χορηγήσετε πιστοποιητικό θανάτου και να προβείτε στον ενταφιασμό του.

Εμείς οι πολίτες, ως μέλη μιας κοινωνίας που εξαθλιώνεται από τις επιλογές σας, διατηρούμε το διατηρούμε το δικαίωμα να αγωνιστούμε για να ανατρέψουμε τα σχέδια σας.

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αγγελόπουλος Άγγελος

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Δυτικής Μακεδονίας: Κατάρρευση του Ε.Σ.Υ. στη Δυτική Μακεδονία!

  1. 1η φορά Αριστερά!

    - Edit

    Απαντήστε

    Συγχαρητήρια στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης! Άξιος ο μισθός σας. Καταφέρατε και τα κλείνετε όλα… Κ πάλι μπράβο!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.