Πολλά τα συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Κώστα Τσιάντα



sillipitirio_banner

Ένας αυθεντικός εκφραστής της ηπειρώτικης παράδοσης και συνολικά του πολιτισμού στη Δυτική Μακεδονία μας άφησε πρόωρα. Ο Κώστας Τσιάντας, πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης, υπηρέτησε ακούραστα, αλλά κυρίως με μεράκι και πάθος τον πολιτισμό, δείχνοντας τι σημαίνει προσφορά και συλλογικότητα.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους, στο Σύλλογο Ηπειρωτών και σε όλους όσοι τον έζησαν απο κοντά.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας
Θεόδωρος Καρυπίδης


Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κοζάνης

Ένας άνθρωπος της παράδοσης και λάτρης του τοπικού πολιτισμού έφυγε πρόωρα απο κοντά μας. Ο Κώστας Τσιάντας, πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών  και ενεργό μέλος της κοινωνίας της Κοζάνης, συνέβαλε καθοριστικά στη διάσωση και διατήρηση της ηπειρώτικης παράδοσης, αλλά και στο “μπόλιασμα” του πολιτισμού μέσα από τη συνεργασία και τη συλλογικότητα. Με χαμόγελο, διάθεση για προσφορά και πάθος για ότι καταπιανόταν, άφησε το αποτύπωμα του στον τοπικό μας πολιτισμό.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και στα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών.

O Δήμαρχος Κοζάνης
Λευτέρης Ιωαννίδης


Για κάτσετε τριγύρω να ιδούμε ποιος μας λείπει….!!!!!

Αγαπημένε μας Κώστα
Φίλε αγαπημένε….

Είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια τούτες τις ήμερες και αύριο   πρέπει να σου πούμε το τελευταίο Αντίο.
Ήσουν αξιαγάπητος από όλους ανεξαιρέτως, δεν είχες εχθρούς αλλά μόνο φίλους , και  αγάπη για όλους.

Φίλε και αδελφέ Κώστα θα μας λείψει η απέραντη καλοσύνη, τρυφερότητα , η σπάνια ευγένεια ,  μια μεγάλη αγκαλιά για τους ανθρώπους. Με το πιο διακριτικό τρόπο κατάφερνες να βρίσκεις τη λύση σε κάθε πρόβλημα και ήσουν  πάντα εκεί για όλους μας…
΄Ησουν ο άνθρωπος  που έδινες απλόχερα την αγάπη, και  αγκάλιαζες τον καθένα από μας εγκάρδια και τόσο ζεστά…

Η  λέξη αδύνατον,  στο λεξιλόγιό σου, ήταν άγνωστη, αγωνιζόσουν με ένα ασίγαστο πάθος, υπερβαίνοντας, κατά κανόνα, τα όρια της ανθρώπινης αντοχής.
‘’Συμμερίζομαι’’  ‘’Συμπάσχω’’  ‘’Προσφέρω’’ ήταν οι αξίες σου.
Γι’ αυτό άφησες όλους εμάς που είχαμε τη τύχη να σε  έχουμε φίλο , πολύ πιο φτωχούς και απαρηγόρητους

Η αφοσίωση σου στην οικογένεια σου και στους φίλους σου ήταν απεριόριστη..
Είμαστε υπερήφανοι που υπήρξαμε   φίλοι σου. και πατριώτες σου.
Απαρηγόρητοι κλαίμε  και τραγουδάμε , τώρα στα ξεχωρίσματα….

Για κάτσετε τριγύρω να ιδούμε ποιος μας λείπει
Μας λείπει ο κάλλιος της παρέας, της φαμιλιάς  ο πρώτος,
που ήταν στο σύλλογο Φλάμπουρο ,στην εκκλησιά φανάρι.

Το Φλάμπουρο τσακίστηκε και το φανάρι εσβήσθη….
Καλό ταξίδι ακριβέ μας φίλε , θα   ζεις για πάντα στις καρδιές  μας…..

Σταύρος – Νέλυ Γεωργίου


Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού και Αθλητισμού

Ένας άνθρωπος του πολιτισμού, έφυγε  πρόωρα από κοντά μας. Ο Κώστας Τσιάντας ως πρόεδρος του συλλόγου των Ηπειρωτών, αλλά και ως ενεργός πολίτης της κοινωνίας μας,  συνέβαλε ουσιαστικά στη διάσωση και διάδοση της ηπειρώτικης παράδοσης. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, υπηρέτησε με πάθος αυτό που αγαπούσε,  αφήνοντας το στίγμα του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και στα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού και Αθλητισμού
Παύλος Τσότσος


Μακεδνοί Κοζάνης

Πρώτη μέρα του Μάρτη και ο αγαπητός φίλος και πρόεδρος των Ηπειρωτών Κοζάνης, Κώστας Τσιάντας, μετοίκησε στη χώρα των αγγέλων…

Χορεύαμε μαζί 6/2/2016,στο χορό των Μακεδνών, συνεχίσαμε 13/2/2016, στο χορό των Ηπειρωτών, στο δικό του χορό…. μα ξαφνικά σταμάτησε η μουσική στην οδό ονείρων…! και η  παράδοση άφησε, με βαθιά θλίψη ,να κυλήσει το δάκρυ της….!

Καλό ταξίδι και καλή ανάπαυση…! φίλε Κώστα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει την οδύνη και τα θερμά συλλυπητήρια των μελών του στις δύο οικογένειές του , τη βιολογική και την οικογένεια της παράδοσης, των Ηπειρωτών Κοζάνης .

Σε ένδειξη πένθους και τιμής στον άνθρωπο ,που άοκνα υπηρέτησε και τίμησε την παράδοση, δεν θα πραγματοποιηθούν αύριο,Τετάρτη,2/3/2016,ημέρα της κηδείας του, τα προγραμματισμένα μαθήματα χορού, στο Σύλλογό μας.


Συλλυπητήριο Μήνυμα του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης “Η Αγία Παρασκευή”

Με θλίψη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης “Η Αγία Παρασκευή” πληροφορήθηκε τον αδόκητο και ξαφνικό θάνατο του Κώστα Τσιάντα, προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης.

Ένας ακούραστος εργάτης του πολιτισμού, ο Κώστας Τσιάντας, άξιο τέκνο της Ηπείρου, ενεργό μέλος και πολίτης της Κοζάνης, συνοδοιπόρος και συνεργάτης στις δράσεις των Συλλόγων, προσέφερε τα μέγιστα στην παράδοση του τόπου του και της πόλης μας πάντα με το χαμόγελο και με το γλαφυρό του τρόπο.

Αγαπητέ Κώστα θα μείνεις αξέχαστος σε όλους μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Ευχόμαστε ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Πολιτιστικός Σύλλογος «Κόζιανη»

Ο πολιτισμός της Κοζάνης έγινε φτωχότερος ύστερα από τον αδόκητο χαμό του προέδρου του συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης και φίλου Κώστα Τσιάντα. Σήμερα έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του πολιτισμού της σύγχρονης ιστορίας του πολιτισμού της πόλης μας.

Ο πολιτιστικός και λαογραφικός σύλλογος Κοζάνης « Η Κόζιανη» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος προέδρου καθώς και σε όλη την οικογένεια των Ηπειρωτών συμπολιτών μας.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Το διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη της ΕΕΤΕΜ και του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. ΔΕΗ εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Τσιάντα.
Του Κώστα τον οποίον όλοι θυμόμαστε και έτσι θα μείνει στη μνήμη μας με το χαμόγελο, την ευγένεια, την καλοσύνη, την αγωνιστικότητα, την προσφορά.

Από όπου και να πέρασε άφησε τη δικιά του σφραγίδα.

Στη ΔΕΗ ως υπάλληλος, στην ΕΕΤΕΜ και στο σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. ΔΕΗ ως μέλος και στο σύλλογο Ηπειρωτών τον οποίο υπηρέτησε ως απλό μέλος αλλά και ως πρόεδρος επι σειρά ετών.

Καλό Ταξίδι Κώστα
Θα σε θυμόμαστε πάντα


Συλλυπητήριο μήνυμα του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Κοζάνης για τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Τσιάντα.

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό θάνατο του Κώστα Τσιάντα, προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης.

Όσα λόγια και αν γραφτούν δεν φτάνουν να καλύψουν  το κενό που αφήνει πίσω του ο φίλος Κώστας. Θα τον θυμόμαστε με το χαμόγελό του και τον αλτρουισμό  που τον χαρακτήριζε. Πρότυπο συμπεριφοράς και αγάπης για την ζωή και τον συνάνθρωπο. Καλό παράδεισο φίλε μας!

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Με τιμή,

Το ΔΣ του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Κοζάνης.


Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης – Συλλυπητήριο Μήνυμα

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του Κώστα Τσιάντα, Προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του αλλά και σ’ όλα τα μέλη του Συλλόγου που με αυταπάρνηση όλα τα χρόνια υπηρέτησε .

Συνοδεύουμε κι εμείς τον Κώστα Τσιάντα στο τελευταίο του ταξίδι, καταθέτοντας στεφάνι στη σωρό του, με τη βεβαιότητα πως τούτες τις ώρες, τα Ηπειρώτικα μοιρολόγια  που τόσο μοναδικά και λιτά τραγούδησαν το θάνατο θα ηχήσουν στις σκέψεις όλων απαλύνοντας τον πόνο της απώλειας.

Κώστα Τσάντα, στο καλό να πας…


ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΟΑΠΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΝΤΑ

Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης εκφράζει τη βαθειά του θλίψη για την ξαφνική απώλεια ενός ακάματου εργάτη του πολιτισμού, του προέδρου του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης, Κώστα Τσιάντα.

Ο Κώστας για 3 δεκαετίες  περίπου συμμετείχε στα πολιτιστικά δρώμενα αυτού του τόπου προωθώντας  από τη θέση του προέδρου  το ηπειρώτικο πνεύμα και τα ηχοχρώματα της Ηπείρου. Λάτρης της γενέτειράς του και του πολιτισμού της, μετέδωσε αυτά τα αισθήματα και σε εκατοντάδες  νέα παιδιά με ηπειρώτικη καταγωγή,  των  οποίων οι γονείς  βρήκαν  επαγγελματικό καταφύγιο και δεύτερη πατρίδα την Κοζάνη.

Αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό γιατί και σε προσωπικό επίπεδο τον διέκρινε η ευγένεια, η  τεράστια ενέργεια αλλά  και η μεγαλοψυχία.  Άνθρωπος με το χαμόγελο πάντα στα χείλη και στα καλά και στα δύσκολα.

Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, την αγαπητή Ελένη και τα τρία κορίτσια του, όσο και στη μεγάλη οικογένεια των Ηπειρωτών ευχόμενοι σε όλους «Καλή Δύναμη» και «Καλό Κουράγιο» .

Η Πρόεδρος του ΟΑΠΝ
Φανή Φτάκα -Τσικριτζή


Συλλυπητήριο μήνυμα χορευτικού Κοζάνης ‘Η Αναγέννησις’ για τον θάνατο του προέδρου των Ηπειρωτών Κοζάνης Κ. Τσιάντα

Το χορευτικό Κοζάνης ‘Η Αναγέννησις’ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους και στα μέλη του συλλόγου  Ηπειρωτών Κοζάνης για τον θάνατο του προέδρου τους Κώστα Τσιάντα.

Καλό παράδεισο.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Προέδρου του συλλόγου Ηπειρωτών Κώστα Τσιάντα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια των Συναδέλφων της Κοζάνης στην οικογένεια του Κώστα,ακάματου εργάτη για δεκαετίες στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.Μακάρι να συνεχίσουν το παράδειγμά του και να τον μιμηθούν κι άλλοι συμπολίτες μας και μέλη συλλόγων στην προσφορά του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει……

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.