Τοποθετήθηκαν κολωνάκια στην οδό Φιλίππου ομαλοποιώντας την κίνηση των αυτοκινήτων – Δείτε φωτογραφίες

3fghjsdh

Οδός Φιλίππου, Σάββατο 27/2 και ώρα 13:30:

Ομαλά φαίνεται να διεξάγεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην οδό Φιλίππου, όπου επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, με τεράστια επικινδυνότητα για τους πεζούς, αλλά και για τα διερχόμενα παιδιά, αφού στην περιοχή, υπάρχουν σχολεία.

Ώρα αιχμής, αλλά και ημέρα που ο κόσμος, κάνει τα ψώνια του, φαίνεται τουλάχιστον να υπάρχει μία καλύτερη εικόνα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Έπειτα από το αίτημα των κατοίκων της περιοχής για άμεση λύση, ο δήμος αλλά η τροχαία, έδωσαν τη λύση, τοποθετώντας τα διαχωριστικά κολονάκια, έτσι ώστε να μην παρκάρουν στο δεξιό τμήμα οι οδηγοί, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα.

Πολλοί ήταν οι οδηγοί, οι οποίοι έσπευσαν να “παραπονεθούν” για τις κλήσεις της τροχαίας, αγνοώντας, πώς οι οδηγοί που παρκάρουν στο συγκεκριμένο κομμάτι, είναι παράνομοι, δημιουργούν κυκλοφοριακό κομφούζιο με τεράστια πιθανότητα ατυχήματος.

Η δημοτική αρχή και η Τροχαία, έδειξαν το δρόμο για τη συμμόρφωση, ας τηρήσουμε τον Κ.Ο.Κ.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το σημέιο που τοποθετήθηκαν τα κολωνάκια:

1srfth

etyujetyu

2srtyjstrt

dsgjyty

3fghjsdh

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

8 σχόλια στο άρθρο “Τοποθετήθηκαν κολωνάκια στην οδό Φιλίππου ομαλοποιώντας την κίνηση των αυτοκινήτων – Δείτε φωτογραφίες

  1. ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ.
    ΚΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ?

  2. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.