Πολλές χορευτικές θεματικές ενότητες στη φετινή Κοζανίτικη Αποκριά 2016! Δείτε αναλυτικά

apokria_xoreutika2323

Στα πλαίσια της ανανέωσης της φετινής Κοζανίτικης Αποκριάς, αλλαγές θα έχουμε και στην παρουσίαση των χορευτικών που θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Σε πολλές θεματικές ενότητες θα είναι χωρισμένα τα χορευτικά που θα παρουσιαστούν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης κατά τη φετινή Κοζανίτικη Αποκριά 2016. Επίσης να αναφέρουμε πως τα χορευτικά θα παρουσιαστούν σε μεγάλους παράλληλους κύκλους και θα έχουν διάρκεια περίπου μία ώρα.

Συγκεκριμένα, οι ενότητες θα είναι: βραδιά Τσιαρτσιαμπά, Ποντιακή βραδιά, βραδιά χάλκινων πνευστών, βραδιά Μικρασίας – Μακεδονίας – Θράκης, βραδιά μοντέρνου χορού, βραδιά ρετρό, Βοϊάτικη βραδιά και βραδιά των Συλλόγων της Κοζάνης.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε τις αλλαγές στην παρουσίαση των χορευτικών.

Το KOZANILIFE.GR για 6η συνεχόμενη χρονιά θα καλύψει τις σημαντικότερες στιγμές της Κοζανίτικης Αποκριάς 2016 και θα έχετε τη δυνατότητα να τις δείτε μέσα στην κατηγορία Κοζανίτικη Αποκριά 2016 (από το μενού “Αποκριά στην Κοζάνη”)

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Πολλές χορευτικές θεματικές ενότητες στη φετινή Κοζανίτικη Αποκριά 2016! Δείτε αναλυτικά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.