Το όνομα του Μανόλη Αναγνωστάκη σε πλατεία της πόλης έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης

iupi8uygi8ugi

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης της 17ης Φεβρουαρίου εγκρίθηκε εισήγηση της επιτροπής ποιότητας του ΔΣ να δοθεί σε πλατεία της πόλης το όνομα του Μανόλη Αναγνωστάκη, ενός από τους σημαντικότερους ποιητές της νεοελληνικής λογοτεχνίας, με αφορμή τα 90 χρόνια από τη γέννηση και τα 10 χρόνια από το θάνατό του.

Αποφασίστηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα από το ΔΣ να δοθεί στη μνήμη του το όνομά του στην πλατεία που περιβάλλεται από τους δρόμους Γ. Σακελλαρίου, Ισαύρων και Στάμκου Αναστασίου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου.

3 σχόλια στο άρθρο “Το όνομα του Μανόλη Αναγνωστάκη σε πλατεία της πόλης έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης

  1. ΕΦ’ΟΣΟΝ Ο Κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ)ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ……Α ΡΕ ΦΟΥΡΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…. ΚΡΑΝΙΣΙΑ!!!ΑΙΣΧΟΣ…. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ….ΝΟΥΜΕΡΑ!!!

  2. Προς τι η αντίδραση, δεν θα χρειαστεί και άγαλμα!!!
    Μας περίσσεψαν κάνα δύο από την κεντρική πλατεια,, κάνα δύο από την Παύλου Μελά που τα φτιάχνουν φουρλες από το μουσείο στην Μητρόπολη και από την Μητρόπολη στο Δημαρχείο……
    Θελειε και αλλά;;;;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.