Θύμα κλοπής στη Θεσσαλονίκη έπεσε Κοζανίτης – Του έκλεψαν το αυτοκίνητο με πολλά προσωπικά είδη!



klopi_autokinitou

Θύμα κλοπής έπεσε στη Θεσσαλονίκη ένας κάτοικος Κοζάνης, ο οποίος βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα εκεί και συγκεκριμένα την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

Ο άτυχος συμπολίτης μας πάρκαρε το αυτοκίνητό του στην παραλιακή οδό, στην οδό Κουντουριώτη. Έπειτα από έξοδο που είχε ο ίδιος το βράδυ της Παρασκευής, όταν επέστρεψε με την παρέα του στο αυτοκίνητο τα ξημερώματα του Σαββάτου, διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο είχε κλαπεί.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έκανε όλες τις σχετικές ενέργειες (αποτυπώματα κτλ) και ο ίδιος κατέθεσε μήνυση.

Αφού επέστρεψε στην Κοζάνη, το απόγευμα του Σαββάτου η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης τον ειδοποίησε πως το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Ευόσμου. Από το αυτοκίνητο έλειπαν όλα τα πράγματα που υπήρχαν και συγκεκριμένα 3 φορητοί υπολογιστές, ρούχα, προσωπικά αντικείμενα, πιστωτικές κάρτες, μπλοκ επιταγών καθώς επίσης και χρηματικό ποσό που υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο.

Μιλώντας ο ίδιος στο KOZANILIFE.GR αναφέρει πως πέραν το αντικειμένων που του έκλεψαν, το σημαντικότερο γι ‘αυτόν είναι πως του πήραν ατζέντες με όλες του τις επαγγελματικές σημειώσεις που είχε, οι οποίες και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς του. Ο ίδιος κάνει έκκληση αν κάποιος έχει βρει τις ατζέντες αυτές, οι οποίες είναι άνευ αξίας για κάποιον, να του της επιστρέψει και μάλιστα για το λόγο αυτό δίνει χρηματική αμοιβή! (Πληροφορίες στο τηλ.: 6979911456)

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται από τις αρχές της Θεσσαλονίκης.

Εμείς να ευχηθούμε να λάβει τέλος η περιπέτεια του συμπολίτη μας, με τον εντοπισμό των δραστών πρωτίστως, αλλά και με την εύρεση των συγκεκριμένων προσωπικών του ειδών, που η απώλειά τους “του έκοψαν τα χέρια”, όπως χαρακτηριστικά μας είπε.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Θύμα κλοπής στη Θεσσαλονίκη έπεσε Κοζανίτης – Του έκλεψαν το αυτοκίνητο με πολλά προσωπικά είδη!

  1. Ειδοποίηση: Θύμα κλοπής στη Θεσσαλονίκη έπεσε Κοζανίτης – Του έκλεψαν το αυτοκίνητο με πολλά προσωπικά είδη! | News

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.