Κοπή Βασιλόπιτας και προγραμματισμός για το 2016 από τον Ποδηλατικό Όμιλο Σερβίων

kytfkuyfkyd

Με την συμμετοχή πολλών συμπολιτών μας και με την παρουσία της ηγεσίας του δήμου μας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Ποδηλατικού Ομίλου Σερβίων την περασμένη Κυριακή, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του δημαρχείου.

Με τις ομιλίες του προέδρου και του αντιπροέδρου δόθηκε το «στίγμα» του ομίλου: «εύ αγωνίζεσθαι», «συνεργασία», «ανάδειξη της περιοχής». Έγινε αναφορά στους άμεσους στόχους του ομίλου, που είναι η ουσιαστική συνδρομή του στην διοργάνωση του ποδηλατικού γύρου λίμνης Πολυφύτου, αλλά και η διοργάνωση άλλων αγώνων, όπως ποδηλάτου βουνού, ορεινού τρεξίματος και τριάθλου, συμβάλλοντας έτσι στην ανάδειξη του τόπου μας, σε συνεργασία με τους άλλους συλλογικούς φορείς της περιοχής.

Ένα ποδήλατο ήταν το δώρο για τον τυχερό που βρήκε το φλουρί ενώ οι ατομικές βασιλόπιτες που δεν διατέθηκαν στην εκδήλωση δόθηκαν στους Παιδικούς Σταθμούς των Σερβίων και στο Οικοτροφείο Ε.Ψ.Υ.Κ.Α. Σερβίων.

Το Δ.Σ. του Ποδηλατικού Ομίλου Σερβίων

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.