Σε καλό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Βοΐου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης για το θέμα του Υποθηκοφυλακείου Σιάτιστας



dimos_voiouΤην ανάγκη ύπαρξης του Υποθηκοφυλακείου Σιάτιστας τόνισε ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος σε νέα συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο  την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 στην Αθήνα.

Ο αρμόδιος Υπουργός κατανόησε απόλυτα την αναγκαιότητα της ύπαρξης του Υποθηκοφυλακείου Σιάτιστας και εξέτασε προσεκτικά τα αιτήματα που κατέθεσε γραπτώς η Δημοτική Αρχή. Μεταξύ των αιτημάτων, το σημαντικότερο στοιχείο που τόνισε ο Δήμαρχος Βοΐου στον Υπουργό κ. Παρασκευόπουλο ήταν ότι το Υποθηκοφυλακείο Σιάτιστας δεν επιβαρύνει το Κράτος, ενώ καθημερινά εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό πολιτών για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων και η κτηματογράφηση στο Δήμο Βοΐου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Αντιδήμαρχος Λάζαρος Γκερεχτές και ο Σιατιστινός Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεόδωρος Τζώνος, ενώ από τους επικεφαλείς των συνδυασμών παρέστη μόνο ο Μανώλης Γκάσης. Στη συνάντηση παρέστη και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κωνσταντίνος Κοσμάτος, με τον οποίο ο Δήμαρχος Βοΐου συναντήθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα και κατέθεσε γραπτώς τους λόγους για τους οποίους επιβάλλεται η λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου Σιάτιστας και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε περίπτωση που καταργηθεί, ζητώντας να εξεταστεί προσεκτικά το ζήτημα αυτό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.