Τι γράφει η Αγγελική Νικολούλη για την εξέλιξη της υπόθεσης Πολύζου



hqdefault

Συνέλαβαν τη μητέρα και τον πατριό του Κωστή για τη δολοφονία του
Ανατριχιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο

Το φως της αλήθειας στο θρίλερ του Κωστή Πολύζου άναψε.

Πέντε χρόνια περίπου μετά την τυχαία ανακάλυψη του πτώματός του, συνελήφθησαν το πρωί για τη δολοφονία του η ίδια του η μητέρα και ο πατριός του. Η Ανακρίτρια Κοζάνης μετά από βαθιά έρευνα εξέδωσε ένταλμα σύλληψης που εστάλη στην Ασφάλεια Αττικής. Τους κατηγορεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πλαστογραφία, περιύβριση νεκρού και ψευδορκία.

Αξιωματικοί του τμήματος Αναζητήσεων μετά τη σχετική εντολή της Εισαγγελέως Κοζάνης συνέλαβαν τη Δέσποινα Κουτσέγκου και τον Χρήστο Ντιό στην Ελευσίνα, όπου είχαν μετοικήσει με το ανήλικο παιδί τους τα τελευταία χρόνια από τη Σιάτιστα Κοζάνης.

Βρίσκονταν στο σπίτι τους και δεν προέβαλαν καμία αντίσταση. Ψυχροί χωρίς λόγια ακολούθησαν τους αστυνομικούς στο κτίριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Όταν τους ρώτησαν “γιατί το ίδιο τους το παιδί”, έριξαν όλες τις ενοχές στον φίλο του άτυχου Κωστή, που έμενε ακριβώς απέναντί τους στη Σιάτιστα.

Εκείνη τη νύχτα τον είχε επισκεφθεί ο Κωστής και μετά επέστρεψε σπίτι του, κάτι που επιβεβαίωσε το “Τούνελ” με την έρευνά του.

Η μοιραία νύχτα…

Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του μια νύχτα με καταιγίδα στις 18 Φλεβάρη του 2011. Τότε η μητέρα του και ο ανήλικος αδελφός του έλεγαν στο «Τούνελ», πως κάποιο άγνωστο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι, ο Κωστής φάνηκε να γνωρίζει τον οδηγό, επιβιβάστηκε σ’ αυτό και από τότε δεν τον ξαναείδαν .

Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι της οικογένειας του πατριού το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου. Ήταν θαμμένος κάθετα με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω – γύρω με κλαδιά και ήταν απορίας άξιο πως η οικογένεια δεν το είχε αντιληφθεί. Πατριός και μητέρα δεν είχαν δηλώσει ποτέ στην Αστυνομία το συγκεκριμένο χωράφι, στο οποίο διατηρούσαν αποθήκη με κυψέλες για τα μελίσσια τους. Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού και πατέρας του πατριού πέθανε πριν από λίγες μέρες από παθολογικά αίτια.

Το «Τούνελ» έδωσε μια μεγάλη μάχη όλα αυτά τα χρόνια για να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Κωστή που γνωρίσαμε όλοι μέσα από την εκπομπή και αγαπήσαμε. Η Αγγελική Νικολούλη είχε καταθέσει σαν βασικός μάρτυρας στον Ανακριτή Κοζάνης για την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, μετά στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια στο Μεταγωγών για να πάρουν τον δρόμο για την Κοζάνη, όπου θα απολογηθούν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.