Κοζανίτικη Αποκριά 2016: Αναδιοργάνωση των εκδηλώσεων του 12ημέρου

88gtfyjsftyjhs

Σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, φανών και συλλόγων που σχετίζονται με την Κοζανίτικη Αποκριά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου στο Κοβεντάρειο.

Η Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης ανακοίνωση την αναδιοργάνωση που θα υπάρχει φέτος κυρίως στις εκδηλώσεις του 12ημέρου και συγκεκριμένα την απουσία της εξέδρας όπου γίνονταν μέχρι πέρυσι τα χορευτικά, σε συνδυασμό με την πραγματοποίηση παράλληλων εμφανίσεων των χορευτικών στην πλατεία.

Επίσης αναφέρθηκε στην αλλαγή ημερομηνίας του καθιεωμένου πάρτυ νεολαίας από το Σάββατο στην Παρασκευή και την ενεργή συμμετοχή του Εικαστικού Εργαστηρίου, με την κατασκευή εντύπου που θα προβάλλει τα  έντονα πολιτισμικά στοιχεία της  Αποκριάς του σήμερα (Φανούς, παρέλαση, τοπικό ιδίωμα ) μαζί με σημαντικά ιστορικά στοιχεία του παρελθόντος (μάσκα,  κουδούνια και άλλα) και θα τα φέρει με σύγχρονο εικαστικό τρόπο ως σήματα αναγνωρισιμότητας μιας Αποκριάς που μας έρχεται από μακριά και θέλει και οφείλει να πάει μπροστά.

99srfghsfrd

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

 
 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας

 

 
 
 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.