Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ για τις 22 Ιανουαρίου αποφασίστηκε στη σύσκεψη που έγινε στην Κοζάνη



silalitirio_pame_kozani

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε πλατιά σύσκεψη του ΠΑΜΕ με συμμετοχή συνδικαλιστών και εργαζομένων απο διάφορους εργασιακους χώρους και κλάδους. Στην σύσκεψη επίσης συμμετείχαν αγρότες, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι και φοιτητές, καθώς το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο αφορά τους πάντες και είναι αιτία πολέμου για το εργατικό λαϊκό κίνημα.

Το Π.Α.ΜΕ πραγματοποίησε την σύσκεψη με στόχο να οργανωθεί και να ανοίξει η συζήτηση παντού, σε κλάδους-χώρους δουλειάς και γειτονιές, να δυναμώσει η απάντηση που πρέπει να δοθεί από το εργατικό-λαϊκό κίνημα, ώστε να αποτραπεί το νέο έγκλημα στην κοινωνική ασφάλιση.

Για να αποτρέψουμε το νέο έγκλημα, χρειάζεται γενικός ξεσηκωμός, κινητοποιήσεις, πρωτοβουλίες παντού σε κάθε κλάδο, στις γειτονιές! Να εμποδίσουμε την κατάθεση του στη Βουλή είτε με τη μορφή που έχει δώσει η κυβέρνηση σήμερα είτε με οποιαδήποτε άλλη μορφή έρθει με βάση τις τελικές διαπραγματεύσεις. Να ενταθεί η πίεση προς την κυβέρνηση, τις εργοδοτικές οργανώσεις, να πολλαπλασιαστούν οι αγώνες σε κάθε πόλη. Να ακυρώσουμε το κυβερνητικό νομοσχέδιο με κάθε δυνατό τρόπο.

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί Συλλαλητήριο την Παρασκευή 22/1 στις 19:30 στην Κ. Πλατεία ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, έπειτα και από ανάλογη απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Στις 15/1 στο Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα προτείνουν πρόγραμμα απεργιακών κινητοποιήσεων με αφετηρία, το τέλος Γενάρη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.