Ξανάσμιξαν μετά από 32 χρόνια οι απόφοιτοι του 1984 του 1ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης – Φωτογραφίες



1srthrth

Μετά από 32 χρόνια ξανανταμώσαμε και συγκεκριμένα, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016,  οι απόφοιτοι του έτους 1984 του 1ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης.

Ίσως ήταν η μεγαλύτερη συνάντηση αποφοίτων σε αριθμό συμμετεχόντων που έγινε στην Κοζάνη. Για την ακρίβεια συμμετείχαν 80 απόφοιτοι, ενώ τίμησαν τη συνάντηση και 8 καθηγητές.

Στην αρχή οι απόφοιτοι μαζευτήκαμε το απόγευμα στο τότε 1ο Λύκειο και σημερινό 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης, όπου έγινε μια μικρή εκδήλωση και μια προσπάθεια να θυμηθούμε τα παλιά. Το λόγο είχαν οι μαθητές απόφοιτοι αλλά και οι παλαιοί καθηγητές.

2dtgjytgdy

Πρέπει να σημειώσουμε ότι για τη συνάντηση ήρθαν συμμαθητές μας από όλα τα μέρη της Ελλάδας όπου ζουν και ένας από τις Βρυξέλες.

Στη συνέχεια όλοι μαζί ανεβήκαμε πάνω στον Ξενία και συγκεκριμένα στην ταβέρνα « Ο Ζήνος» όπου γλεντήσαμε και τα είπαμε μεταξύ μας μέχρι το πρωί.

Ήταν μια πολύ συγκινητική συνάντηση η οποία μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω, μια συνάντηση που δε θέλαμε να τελειώσει.

Τέλος πρέπει να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση του 3ου Γυμνασίου Κοζάνης και ειδικά την υποδιευθύντρια κα Μεντελή για την φιλοξενία που μας παρείχαν.

3sdfgtjhygtd

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.