Και μετά τα χιόνια… ολικός παγετός! -9 σε Κοζάνη, -13 σε Πτολεμαΐδα! Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR

xioniakozaniapoksenia

Με ασθενείς χιονοπτώσεις μας αποχαιρέτησε το 2015 και με ολικό παγετό υποδέχτηκε η Δυτική Μακεδονία, το νέο χρόνο, το 2016.

Μέσα έπεσαν οι προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, οι οποίες προέβλεψαν τις χιονοπτώσεις και τις χαμηλές θερμοκρασίας. Το ίδιο ακριβώς σκηνικό όμως, είχαμε και πέρυσι την ίδια ημέρα.

Φέτος, επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό. Οι χιονοπτώσεις σταμάτησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τη θέση τους πήρε η κάθετη πτώση της θερμοκρασίας με τον ολικό παγετό να επικρατεί σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.

Το KOZANILIFE.GR συγκέντρωσε τις χαμηλότερες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες την πρώτη μέρα του νέου έτους, Παρασκευή 1 Ιανουαρίου, οι οποίες ήταν:

-8,6 στην Κοζάνη,
-12,8 στην Πτολεμαΐδα,
-15,9 στα Γρεβενά,
-9,7 στην Καστοριά.

Το τσουχτερό κρύο θα συνεχιστεί και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου με πιθανότητα και πάλι για ασθενείς χιονοπτώσεις την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στη Δυτική Μακεδονία, ενώ σχετική άνοδο της θερμοκρασίας θα έχουμε από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

3 σχόλια στο άρθρο “Και μετά τα χιόνια… ολικός παγετός! -9 σε Κοζάνη, -13 σε Πτολεμαΐδα! Δείτε το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR

  1. Ειδοποίηση: «Πολικό» ψύχος στη Δυτική Μακεδονία: -16 στα Γρεβενά, -13 στην Πτολεμαΐδα - Master News

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.